View Single Post

Dwa problemy z CS 1.6 Final Release!

(#1) stare
Piter0k is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Domyślnie

Dwa problemy z CS 1.6 Final Release! -

20-03-2008, 17:32

Pierwszy problem jest związny z sXe injected.
Otóź kiedy włączam sXe(aktualna wersja! -4.6 Fix 1.0) i chce wejsc na server, ktory bez niego nie dziala (teraz to juz prawie wszystkie servery non-steam'owe tego uzywaja) to po krotkim czasie pojawia sie czarne tlo i pojawia sie komunikat, ze aplikacja sXe injected zostanie zamknieta.
Nie wiem o co dokladnie chodzi?
A próbowałem zmienic nazwe hl.exe, po dopisaniu "-game cstrike". W CSXT nie ma takiego pliku, wiec zmienilem nazwe "cstrike.exe" na "hl.exe - game cstrike". Po zmianie w cs menu sie zmienilo i nic sie nie dalo zrobic. Zrobiłem "Change Game" i normalny cs był tak jak wcześniej ale znowu to samo. Ponizej zamiesczam screeny.

Drugi problem dotyczy servow. Jeszcze tydzien temu normalnie, na ktory server nie wszedłem mogłem normalnie grać. Teraz kiedy chcę na jakim kolwiek serverze zagrać wyślwietla mi komunikat: "Invalid CD Key", czyli że server steam.
Wychodzi na to, że wyświetla mi same servery steam'owe, a powinno wyświelać non-steam'owe..
Niewiem co sie dzieje, może trzeba jakis plik usunąć czy co..?

Potrzebuję pomocy, tylko konkretnej pomocy, a nie reinstall cs'a (bo to już chyba z 5razy robiłem) albo format.
Byłbym bardzo wdzięczny.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg o3_147.jpg (69.4 KB, 6 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg o2_616.jpg (64.0 KB, 5 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg o_148.jpg (77.1 KB, 6 wyświetleń)