Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

moja 1 mapa

Re: moja 1 mapa

stare
Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał haki
mam problem bo kompletnie nie wiem jak ją wrzucić do gry
zrobiles mape i nie wiesz gdzie wzucic ?
zalosne...;/

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
wystąpił problem z aplikacją half-life launcher i zostanie ona zamknięta. przepraszamy za kłopoty. wgrywanie pluginów wgrywanie pluginow wgrywanie muzyki na serwer cs wgrywanie muzyki na serwer wgrywanie map na serwer cs wgrywanie map na serwer wgrywanie amx na serwer tanie gry steam tanie gry do kupienia tanie gry spolszczenie do gry nhl 08 spolszczenie do gry need for speed underground 2 spolszczenie do gry nba live 08 spolszczenie do gry counter strike 1.6 spolszczenie do gry call of duty 4 najpopularniejsze gry przeglądarkowe nagrywanie filmów cs nagrywanie demek cs nagrywanie dema cs kody do najtrudniejszej gry na swiecie hamachi problem z zalogowaniem hamachi problem z logowaniem problem z uruchomieniem cs problem z połączeniem steam nie mam kropki w awp nie mam celownika w awp jakie mam ip jaka jest komenda na odbanowanie jak zmniejszyć recoil screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6