Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

moja 1 mapa

stare
omfg is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

[MAR]cinh(o) Ty sie tak nie wymądrzaj **** bo kiedyś dostaniesz w pierdol ...
Ty tez kiedyś taki byłeś.

@Topic

Polecam WorldCraft Online Można zrobić szybko i łatwo fajną mapke

Pozdro

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmienianie skórki w windowsie xp zacinanie sie myszki przy cs windows vista cs 1.6 nie laduje sie usuwanie zmarszczek photoshop szybkie pisanie w csie spolszczenie do terrorist takedown 2 spolszczenie do marine 4 program do zmniejszania pingu w csie problem z movie maker nie chce sie uruchomic problem w csie 1.6 gdy pisze na czacie nie wyświetla mi się to po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie komendy w csie celownik nie powieksza sie jak zrobić żeby zmniejszanie sie celownik jak kucam - cs 1.6 jak zmniejszyc swoj ping na sieci jak przeniesc gracza w csie internet osiedlowy i tibia nie działa hamachi nie chce sie zalogowac na serwerze gumisie przeklinanie gry takie jak ugamela przez sieć diablo 2 gra sie tnie cs mi sie tnie cs sie tnie cs sie nie wlaczy cs nie moge sie polaczyc z żadnym serwerem cs nie moge sie polaczyc z serwerem cs 1.6 bron po podnoszeniu sie nie zmienia komenda counter strike mysz sie tnie co zrobic zeby lagow na otsie nie bylo celownik podczas biegu sie nie powiększa cs 1.6