Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

ChillOut League - Ranking Klanów Cs 1.6

stare
popek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Venom,Venom, uspokój się bo poziom cukru Ci podskoczy.
Zgadza się, przywróciłem posadę YounGManowi, uważam że jest to osobą o bardzo szerokich kontaktach i dzięki niemu możemy się wybić w jakiś sposób z tego nieruchu na Forum.
Zniszczył?, głupota - kopie bazy danych miałem sprzed paru minut, więc wgrałem i wszystko było tak jakby tego wcale nie było. Dałem człowiekowi drugą szansę, nic poza tym.Dalej komentować twojej wypowiedzi nie będę.

Tak poza tym dlaczego się tak denerwujesz, bo Cie wyrzuciłem czy co?
Przecież gdzie zabłyśniesz na chwilę, to zaraz wypad z ekipy robisz. Ostatnio to nawet z DW wyleciałeś.

Niepozdrawiam,
Popek

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmiana się w kurczaki a cs zarejestruj się na plemionach zacinający się css zacinają się gry w grze myszka się nie rusza restartowanie się komputera przyczyny problem wyłączający się komp problem w csie 1.6 gdy pisze na czacie nie wyświetla mi się to po nagłym wyłączeniu komputer nie uruchamia się photoshop się nie włącza nie mogę zalogować się do ftp nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key nie mogę połączyć się z serwerem pisze invaild cd key movie marker zacina się logowanie się konto admina cs 1.6 amx mod komenda do podłączenia się pod własny server jako admin cs jak zalogowac się do neostrady jak włączam grę to mi się komputer restartuje jak połączyć się z własnym serwerem admin cs jak pozbyć się lagów z serwera cs 1.6 jak pozbyć się echa na team speak jak podłączyć się do serwera w cs jak obsługiwać się własnym serwerem cs jak się zrobić adminem czatu jak się zmienić rcon jak się robi pędzle jak się daje własne loga na cs gra co się chodzi się na mapie i są na ini gracze gdy wchodzę na server , cs mi się wyłącza dostać się na yoyo.pl