Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem...

stare
koti333 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema mam takie pytanie bo nie chodzi mi robienie serverów jak zaloze i dam kolega ip to oni go nie znajdują wiec napiszalem do goscia od neta i powiedzialem ze nie moge robic serverów w grach a on na to ze mam wewnetrzny nr IP o ja sie go zapytalem jak mam je zmienic to on powiedzial ze mi je zmieni na ruterze i da mi nowy nr IP i mi go podal teraz wszedzie mam ten nowy nr ip i moge juz robic servery ale nie wiem jak mam zmienic ip w dedicated server w cs bo mi sie nie chce zmienic samo juz nawet od nowa instalowalem gre ale to nie pomaga,prosze moze wy bedziecie mogli mi pomóc prosze o pomoc :D z góry dzieki

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnij iniemamocnych zapomniałem hasło i odpowiedzi na pytanie steam surf ski 2 jak wychodzic z klatki strony z filmami do sciagniecia strona z filmami do sciagniecia south park robienie postaci robienie stron w photoshopie robienie screenow robienie postaci z south park robienie postaci south park robienie postaci robienie napisow robienie loga w cs robienie loga robienie graffiti robienie filmikow w csie robienie animacji przerobienie na serwer ns\ gry mmo przez przegladarke takie jak xblaster gry internetowe takie jak gladiatus ,plemiona dowolne robienie napisow z grafika czy ma ktoś moze kody html obojętnie jakiej strony cs: jak zmniejszyć fps-y cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs 1.6 robienie map cs 1.6 nie mam czatu nieudane zapytanie webspell nie mam serwerów na cs a nie mam celownika w awp mam sxe injected ale wywala mnie z cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam