Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Prosba o napisanie

Prosba o napisanie

stare
sLwPROSTO is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam pytanie czy istnieje plugin jesli admin walnie HS to na srodku pisze "Own3d ! ^^" na srdku tak samo mozna zrobic samemu "w say'u : @@r Own3d ! ^^ tylko bym wolal samemu sie tak robi jak admin walnie HS prosze o pomoc jesli nie ma to prosil bym o napisanie pluginu dam pomogl !!

Pozdro,

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mam pytanie czy na kampno da sie wgrywaĆ mapy? opis pluginu admin free look nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key nie mogę połączyć się z serwerem pisze invaild cd key mani-admin-plugin download mani admin plugin w css mani admin plugin version 1 mani admin plugin pl mani admin plugin download mani admin plugin dodawanie admina mani admin plugin dedicated server non steam mani admin plugin cs mani admin plugin clients.txt mani admin plugin main admin plugin download main admin plugin css komendy mani admin plugin jakie mam ip wewnętrzny czy zewnetrzny jakie mam ip stałe czy zmienne jak zrobić żeby jak zmienić nicka mam admina zeby dalej go miec cs 1.6 jak zrobić admina na nick w mani admin plugin jak zobaczyc jakie mam ip jak włączyć menu dla admina jak włączyć konsole dla admina jak włączyć pluginy na serwerze jak włączyć admina? jak wylaczyc pluginy jak wlonczyc admin_check.amxx jak wlaczyc konsole admina w cs jak wlaczyc plugins

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam