Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Duży problem z instalacją Ventrilo [Help!]

Popularne słowa kluczowe: Counter Strike, CS, Non Steam, AMXX, Boty, Mapy, CS 1.6

Duży problem z instalacją Ventrilo [Help!]

stare
Mokry is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Mam duży problem z instalacją Ventrilo, gdyż wyskakuje mi błąd, którego nie mogłem znależć w internecie (czytaj: nie odsyłajcie mnie do googli!). Nie wiedziałem w jakim temacie to napisać, a Ventrilo to tak jakby dodatek do CS'a. Nie jest obowiązkowy, ale przydatny :).
Przechodząc do rzeczy, to ściągam (ściągałem z kilku źródeł) instalke Ventrilo i po włączeniu (obojętnie jakiej wersji) wyskakuje mi napis:
System Windows nie może odnaleźć pliku "MSIEXEC". Upewnij sie, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Szukaj.
Znalazłem te MSIEXEC i to jest (z tego co tam pisze) instalator Windows. Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo informatyk nie jestem. Czytałem też, że mieli niektórzy podobny problem (ale oczywiście nie ten sam ;) ) z MSIEXEC i potrzebny był Windows Service Pack 2.0. Zainstalowałem to i dalej nic. Próbowałem praktycznie wszystkiego, co można było zrobić i dalej jestem w punkcie wyjścia. Nie wiem co jest przyczyną.

Mój system to WINDOWS XP Home Edition.

Pozdrawiam i prosiłbym o poważne potraktowanie tej sprawy!

P.S. Mam teamspeaka2 i nie musicie mi go doradzać :P. Używam narazie TeamSpeaka 2, ale jego działanie i opóźnienie w grze mnie nie zadowala.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mam problem z wiedzminem wyskakuje mi blad crc wiedźmin problem instalacja błąd w cs 1.6 mam problem z plikiem hl.exe c++ w cs 1.6 mam problem z plikiem hl.exe stawiam serwer non steam i mam za duży ping razer lachesis problem z instalacją dlaczego podczas grania w cs wyskakuje mi connection problem adobe photoshop cs3 problem z instalacją wyskakuje mi błąd w grze microsoft visual c++ ventrilo problemy brak połączenia ventrilo 3.0.1 problemy problemy z cs 1.6 wyskakuje invalid cd key problemy z ventrilo problemy z instalacją photoshopa problemy z instalacją cs problemy z instalacją counter strike problem z zainstalowaniem gry-błąd danych crc problem z winampem wystąpił błąd aplikacji problem z odpaleniem counter strike source wyskakuje mi blad hl 2 problem z grą wystąpił błąd z aplikacją i zostanie ona zamknięta problem z instalacją zbot problem z instalacją ygoow problem z instalacją photoshopa cs3 problem z instalacją photoshop problem z instalacją devil inside problem ventrilo vista mamy problem: unknown mysql server host 'http' (11001) mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie mam bardzo duży ping w cs 1.6 mam problem z steam do cs 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam