Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Nie mogę włonczyć Cs non steam

stare
kjubi14 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do kjubi14  

Mam ten sam problem co @CALL...Próbowałem wszystkiego co podaliście i nic nie działa.
Format nie wchodzi w grę (robiłem miesiąc temu)
Proszę O Pomoc Z Góry Dzięki
THX

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server ygoow problem z logowaniem strony z filmami do sciagniecia strona z filmami do sciagniecia serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie hamachi serwer pośredniczący odrzucił prośbe o zalogowanie photoshop cs4 extended spolszczenie photoshop cs3 extended nie moge aktywowac jak zrobić żeby jak zmienić nicka mam admina zeby dalej go miec cs 1.6 jak zmienic skórke na stronie yoyo jak zmienic skórke na stronie interp nie chce mi sie zmienic fajnie nicki do cs cs bindowanie nicku cs 1.6 nie mam czatu aplikacja została niewłaściwie zainicjowana problemy zalogowaniem się na server cs problem ze steam po uaktualnieniu problem z uruchomieniem cs problem z pobieraniem przez ygoow problem z dodawaniem serwerow w cs 1.6 problem z dodaniem serwera do ulubionych problem nie moge wlaczyc steama nie wiem jaka mam zintegrowana karta graficzna nie moge zmienic interp nie dziala mi mikrofon mam karte realtek nie mam celownika w cs nie mam celownika w awp mam sxe injected ale wywala mnie z cs mam steama i nie moge grac na non steamie'

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam