Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Pytanie/Problem odnośnie fpsów

Pytanie/Problem odnośnie fpsów

stare
ADuIaS is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Otóż chciałbym się zapytać czy to normalne że css chodzi z tymi fps'ami:

Mapy:małe (fy_iceworld,zm lilla panic) mam 40 - 60 fps

Mapy standardowe (typu de_aztec,cs_italy,cs_office) mam 20-40 fps

Mapy wkurwiające standardowe (typu de_train,cs_millitia) mam 8-15 fps O.o

używam konfiga nr.3 z tego tematu http://www.forum.wiaderko.com/topics...rze-vt3789.htm

A komp mam taki:

Amd sempron 1,8 Ghz

GeForce go 6100 512mb

Ram 890

Ps:Mam również cs 1.6 na all mapach chodzi 70-100 fps xD

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
xfire nie łączy się xfire nie może połączyć się z serwerem wymienię się banerami tapety na telefon z dziewczynami tapety na kompa z dziewczynami ster gaming zombie mode css steam nie chce się włączyć steam ma kłopoty z łączeniem się z serwerami steam steam się nie uruchamia stalker nie można połączyć się z głównym serwerem sony ericsson k510i zwiększenie pamięci rzeczy na sony ericssona k 800i za darmo rzeczy na sony ericsson k800i za darmo przyczyny wyłączania się komputera podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna nokia n73 czy sony ericsson k800i nokia 5220 nie chce się włączyć nie łączy się z serwerem cs nie można połączyć się z siecią steam nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key nie mogę połączyć się z serwerem nie mogę połączyć się z serwerem cs nie mogę się połączyć z serwerem cs nie mogę się podłączyć do serwera w cs klan szuka graczy css jak zwiększyć pamięć w sony ericsson k510i jak właczyc cs z botami jak wylaczyc okienko fps cs 1.6 jak sprawdzic fpsy w grze css jak sie polaczyc z serwerami w cs?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam