Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Serwer Shell

stare
S.T.A.L.K.E.R is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do S.T.A.L.K.E.R  

Cytat:
Napisał lotnik
tu mam pytanie Czy na jednym serwerze mogę uruchomić serwer gry i serwer VT ? :?:
watpie ...
Cytat:
Napisał lotnik
hm Moje pytanie gdzie znajdę opis instalacji VT an tym serwerze jeżeli oczywiście jest taka możliwość :?:
jezeli to proponuja to owszem .... pospamuj u nich na gg ...

Puchatek [RealMod - TP]80.238.112.244:27122

Prosze Podziel się i

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
nie mogę się połączyć z serwerem cs nie mogę połączyć się z serwerem www.gry dla dziewczyn.pl wgrywanie map na serwer vac na serwerze tygrysek serwer w cs szukam serwera za darmo do gry cs puszczanie muzyki na serwerze podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie mam serwerów na cs a muzyka na wlasnym serwerze lagi na serwerze jakie mam ip stałe czy zmienne jak zrobic admina na serwerze csa !! jak zrobic admina na serwerze jak zresetowac rank na serwerze jak zobaczyc jakie mam ip jak zmienić hasło na serwerze cs jak zmienic protokol 47 na 48 na serwerze cs jak zbindowac na serwerze pokemod jak zainstalować amx-a na serwerze jak zainstalowac sxe na serwerze w cs 1.6 dla zielonych jak wylaczyc pod z serwera jak ustawic poziom botów na serwerze jak kogos odbanowac na serwerze ip. do gry counter strike do serwera instalacja sxe 6.9 na serwerze "dedicated serwer" w cs1.6 hltv na serwerze fast download na serwerze

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam