Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

CS 1.6 dodatek z konfiguracją na przycisk "H" Skąd

stare
Inferno is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Inferno  

1 Nie ten dzial

2. Sciagnij se czyjes GUI jest tego na forum http://www.forum.wiaderko.com/search.htm

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ygoow nie dziala wgrywanie szablonu na forum phpbb tekstura nie jest zainkludowana do programu sxe cs nie dziala sxe nie dziala steam instalacja i rejestrowanie sie steam nie dziala protocol roundsound nie dziala pozycjonowanie forum podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna photoshop cs4 extended spolszczenie photoshop cs3 extended nie moge aktywowac mikrofon nie dziala na karcie realtek jakie oprogramowanie na yoyo.pl forum cs hlsw nie dziala steam hlds nie dziala headset nie dziala mi w grach gamesnet nie dziala find serwer nie dziala czemu nie dziala mikrofon cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs nie dzialajace mapa cs nie dziala cs - rank nie dziala counter strike nie dziala co jest ze steam nie moge wejsc na zaden server protocol 47 co jest nie tak z cs kiedy strzela powyzej celownika ten serwer używa starszy protokół ( 47 ) niż wasz klient ( 48 ). jeżeli wy uważacie ten serwer jest podstarzały, wy możecie kontaktować się z administratorem serweru przy (żadnego adresu poczty elektronowej określany ). niedzialajacy rank nie dziala mi mowienie w cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam