Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Błąd przy uruchamianiu steama.

Błąd przy uruchamianiu steama.

stare
agent555 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
Od pewnego czasu przestał mi prawidłowo działać steam. Gdy klikam na ikonke steam.exe pojawia się błąd (zamieszczam screen). Znalazłem gdzieś na to rozwiązanie, usuwam plik ClientRegistry.blob z głownego folderu i steam się włącza ściągajac przy tym jakieś updat'y. Niestety muszę to robić po każdym restarcie kompa (jest to dość uciążliwe) i zawsze jest ten update który trwa około minuty. Dodam że próbowałem już ponownej instalacji steama i counter strike'a ale po jednemy uruchomieniu porblem powracał :( .
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu!!!

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ygoow program przestał działać vista program przestał działać vista gry program przestał działać vista - program przestał działać wszystko vista - program przestał działać speed.exe przestał działać server cs 1.6 przestał działać port server cs 1.6 przestał działać program hosta przestał działać vista program przestał działać vista program przestał działać program przestał działać hl2.exe przestał działać vista hl2.exe przestał działać hl przestał działać gadu-gadu vista program główny przestał działać exe przestał działać vista gdy klikam na ikonke steam 0 reakcji +vista +"przestał działać" zmiana rozdzielczości gdy jest za duża zmiana limitu czasu do podłożenia bomby zmiana czasu wybuchu bomby w cs zmiana czasu wybuchu bomby na serwerze zmiana czasu rundy cs zmiana czasu rundy zawiesza sie gdy wchodze na serwer cs vista zawiesza mi sie komp gdy gram zacina sie myszka gdy spadają fps z-bot nie chce mi działać właczam gdy właczam czity do css

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam