Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Amx Mod z Strzelnica Jarocin

Amx Mod z Strzelnica Jarocin

stare
kura57 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do kura57  

Proszę o zamknięcie ! BO nie wiem czy ja jestem ślepy czy sie nie da :P

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
steam sie nie łączy steam nie łączy sie czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs sie nie łączy cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie można połączyć się z siecią steam steam nie chce się włączyć problem nie moge wlaczyc steama jak wylaczyc synchronizacje w radeonie grasz czy nie grasz nokia download cs nie laczy z serwerem cs nie chce mnie polaczyc z zadnym serwerem nie mogę się połączyć z serwerem cs nie mogę połączyć się z serwerem czytanie w myślach czy ma ktoś moze kody html obojętnie jakiej strony zamienie sie kontem steam cs 1.6 steam instalacja i rejestrowanie sie steam sie tnie serwery sie nie chca dodac cs robienie filmikow w csie mysz tnie w csie mapa sie nie chce zmienić komenda na celownik zeby sie nie ruszają jak zmniejszyc swoj ping na sieci jak połączyć dwa komputery kablem sieciowym interp nie chce mi sie zmienic dlaczego tnie mi sie fraps cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam