Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Cs 1.6`steam tnie sie jak ...

stare
Jarek24 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Jarek24  

ok hehe a wiec tak Drogi Kolego Dane Kompa

Intel{R} Celero{R} CPU 2.80GHz
Ram 768 MB Ram
Karta Graficzna : Radeon 9600 Pro +
Mam internet z kablowki 512 :-)
gniazdo 240 w
mam mikrofon
myszke
monitor
słuchawki
głosniki
cd-roma zepsutego
tube od noki 32 -10 i
i rodzynki w czekoladzie na monitorze topia sie :-)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
sterowniki do intel(r) celeron(r) cpu 2.00ghz programy do tworzenia taktyk klanowych program do tworzenia taktyk cs program do tworzenia taktyk program do robienia taktyk cs 1.6 program do robienia taktyk cs program do robienia taktyk program do taktyk cs 1.6 program do taktyk cs program do taktyk parametry kompa mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps darmowe programy do pobierania na kompa cs program do taktyki cs program do taktyk cs program do taktyk taktyki cs program taktyki counter strike program ramki na kompa darmo śmigłowiec mp3 śmieszny program do zdjęć śmieszne tapety na kompa śmieszne programy na telefon śmieszne programy graficzne śmieszne programy do zdjęć śmieszne programy do przeróbki zdjęć śmieszne programy do przerabiania zdjęć śmieszne programy do pobrania śmieszne programy śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam