Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Zbyt mało FPS

Zbyt mało FPS

stare
Ghato is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mój problem dotyczy niczego innego jak małej ilości FPS oczywiście.
Tematów o tym cała masa ale pomocne one są tyle co nic.
Testowałem różne configi ale nic mi to nie dało.
Gra w rozdzielczości 640x480 czy 1280x1024 zachowuje się tak samo.
FPS skaczą od 30 do 120.
Ale najczęściej widzę 50-60fps
Jest taki mod który działa jak efekt bullettime z matrix (spowalnia ruchy gracza) gdy jest włączony mam 160fps jak wyłączony mam tyle ile napisałem wyżej.

Opiszę teraz zestaw na ,którym gram.

Pentium4 2.8GHz
Sapphire ATI Radeon X800PRO VIVO 256MB DDR3 1.6ns
768MB pamięci ram

Zdefragmentowany HDD
Wyłączony Antyvir
Gra pochodzi ze strony DIGITALZONE
Mam najnowsze stery do grafiki OMEGA (9ati_omega_xp2k_48442)

Moje pytanie kieruje głównie do Seby gdyż w jednym temacie wypowiedział się ,że da radę osiągnąć 100fps na GF6100

Zatem jeśli na takim goofnie da się zrobić 100fps to na moim 100 nie powinno byc problemem.

Lecz ja potrzebuję stałe 80fps gdyż gra chodzi z idealna płynnością już przy 70fps
Jeśli da się osiągnąć jakimś cudem 100 na moim sprzęcie było by miło.

Moim zdaniem mam za słabego kompa i nie chodzi tu bynajmniej o ram.

Zatem da się czy się nie da wyłapać 100 fps na moim sprzęcie?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zwiększenie ilości fps cs 1.6 jak wylaczyc fps problem z fps w cs problem z fps jak zwiększyć liczbę fps jak zwiększyć ilość fps w cs 1.6 jak zwiększyć ilość fps w cs jak zwiększyć ilość fps jak zwiększyć fps w grach jak zwiększyć fps w cs 1.6 non steam jak zwiększyć fps w cs 1.6 jak zwiększyć fps w cs jak zwiększyć fps cs 1.6 jak zwiększyć fps cs jak zwiększyc fps w cs jak zwiekszyc liczbe fps w cs jak zwiekszyc liczbe fps cs 1.6 jak zwiekszyc liczbe fps jak zwiekszyc ilosc fps w cs 1.6 jak zwiekszyc ilosc fps w cs jak zwiekszyc ilosc fps cs 1.6 jak zwiekszyc ilosc fps jak zwiekszyc fps w cs-ie jak zwiekszyc fps w cs 1.6 jak zwiekszyc fps w cs jak zwiekszyc fps w counter strike 1.6 jak zwiekszyc fps cs 1.6 jak zwiekszyc fps cs jak zwiekszyc fps jak zrobic 100 fps w cs screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6