Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Gdzie Dodawać Mapy w AMX Mod X?

stare
Dark Eldo is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Dark Eldo  

Ale chyba nietrzeba je tam dodac?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
wgralem metamoda i amx modx śmieszne tutoriale zrobiłem w photoshopie layout i co dalej zrobiłem stronę na yoyo ale mi nie działa zrobiłem serwer w cs 1.6 co dalej ? zrobiłem serwer w cs 1.6 ale nikt nie może się połączyć zrobilem serwery na cs ale mam wysoki ping zrobilem projekt strony w photoshopie i ci dalej ? webspell zrobilem no-ip ale i tak nie moga inni grac zrobic stale ip zombie z botami w cs 1.6 zombie z botami zombie w cscz mod z botami zombie mod z botami zombie mod cs z botami zombi mod z botami? znalezisko znaleziona bron zmienne ip na stale? zmienne ip jak zrobic stale zmienne i-p neostrada jak miec stale zmienne czy stale ip zmienić ip ze stalego na zmienne zmieniam rozdzielczosc detale i ciagle malo fps zmiana na stale adresy ip zmiana koloru tła calej strony zmiana koloru przy strzale cs1.6 zmiana ip ze zmiennego na stale zmiana ip na stale ze zmiennego na stale ip screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6