Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Staty na IP. /top15

Staty na IP. /top15

stare
kidzio is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Na moim serwie nie działa /top15...(hm..nie działa poprawnie).
Staty pokazują fakt 15 osób, ale tylko 5 osobom staty się odświeżają. Reszta ma zawsze 0.

Znalazłem poradnik w którym pisze,że trzeba zmienić w amxx.cfg na

// Rank mode
// 0 - by nick
// 1 - by authid
// 2 - by ip
csstats_rank 2

Czy jednak na pewno 2? Czy jeśli ktoś ma zmienne ip i się zaloguje dwa razy to poprzednie jego staty znikną?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zbot nie działa yoyo nie działa ygoow nie działa vista nie działa mikrofon słuchawki działają a mikrofon nie sxe nie działa rank nie działa pluginy nie działa opengl nie działa mikrofon nie działa w csie mikrofon nie działa vista mikrofon nie działa hlds nie działa gamecam nie działa dlaczego nie działa mi czat w cs?? czat w cs nie działa czat nie działa cs czat nie działa cs source nie działa cs mikrofon nie działa cs mi nie działa cs chat nie działa cs nie działa cs 1.6 opengl nie działa cs 1.6 nie działa new game cs 1.6 nie działa counter strike nie działa amxmodmenu nie działa amx_off nie działa amx nie działa screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6