Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Resetowanie statów

Resetowanie statów

stare
kidzio is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak zresetować statystyki rank i top15?
Myślałem, ze trzeba usunąc plik csstats.amxx, ale ja go nie mam....
usunąłem go kiedyś i nigdy się nie zrobił ponownie xd

I drugie pytanie..
Co właściwie się powinno ukazać moim oczom po wpisaniu /top15?
Lista 15 najlepszych graczy na serwie?

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jak zresetować top15 w jakim programie utwozyc plik bat? plugin /rank /top15 co trzeba zrobić jak ma sie duży ping plik can jak odtworzyć jak zrobić ranking na serwerze kampno jak zrobić rank w cs jak zrobic rank cs 1.6 jak zrobic rank jak zrobic plik i gdzie userconfig.cfg w csie jak zrestartowac rank jak zresetowac ranking cs jak zresetowac rank na serwerze jak zresetowac rank jak wrzucić pliki na ftp jak wrzucic pliki na ftp jak ustawić chmod dla pliku _mysql.php na 644 jak sprawdzic ranking w cs jak sie konfiguruje plik motd.txt jak przerobić plik wav na mp3 jak otworzyć plik can jak otworzyć plik .can jak otworzyc pliki can jak otworzyc plik demo cs jak otworzyc plik can jak otworzyc plik .can jak odtworzyc plik can jak naprawic rank cs jak naprawic rank jak komplikowac amx

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam