Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

wylaczanie sie gry po jednej rundzie

stare
NEs is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ja to robilem z gotowca(wersji dla leniwca) takwiec raczej nic nie spiprzylem a sasiad ma to samo

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
turnieje cs dla poczatkujacych serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie hamachi serwer pośredniczący odrzucił prośbę o logowanie serwer pośredniczący odrzucił prośbe o zalogowanie jak zmienic skórke na stronie yoyo jak zmienic skórke na stronie interp nie chce mi sie zmienic gry nie dla dzieci gry gry nie dla dzieci fajne nicki dla dziewczyn fajnie nicki do cs automatyczne nadawanie uprawnień chmod nie zostało wykonane! proszę ustaw uprawnienia chmod 777 dla folderów oraz chmod 766 dla plików wyszczególnionych powyżej. aplikacja została niewłaściwie zainicjowana nie moge zmienic interpu nie moge zmienic interp nicki dla dziewczyn nick dla dziewczyny dlaczego tnie mi sie fraps dlaczego inni nie widzą mojego logo cs śćiąganie gier świdnica serwer cs śmieszne zaproszenie na urodziny śmieszne rozmowy telefoniczne mp3 download śmieszne rozmowy telefoniczne download śmieszne rozmowy telefoniczne do pobrania śmieszne rozmowy telefoniczne śmieszne nazwy nicków śmieszne nazwy dla psów śmieszne nicki do cs śmieszne nicki

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam