Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Forum dla każdego fana Naruto!

stare
Kedzior is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Kedzior  

Mi sie ten styl nie podoba taki PROSTY ciemny niee nie pasuje , lepiej xand by pasowal :)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmienianie skórki w windowsie xp zacinanie sie myszki przy cs wrzucanie plików do sieci wlasna muzyka w csie pod koniec rundy wygranej windows vista cs 1.6 nie laduje sie webspell wgrywanie styli war3 exp sie nie zapisuje szybkie pisanie w csie strony www w grach sie nie wyświetlają scinanie sie cs .16 program do zmniejszania pingu w csie problem z movie maker nie chce sie uruchomic problem z graniem przez sieć problem w csie 1.6 gdy pisze na czacie nie wyświetla mi się to po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs non steam nie wlacza sie mysz tnie w csie mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza komendy w csie celownik nie powieksza sie komendy do cs na zmniejszajacy sie celownik komeda na nie ruszanie sie celownika w cs 1.6 jak zrobić żeby zmniejszanie sie celownik jak kucam - cs 1.6 jak zmniejszyc swoj ping na sieci jak zmniejszyc latency counter strike jak przeniesc gracza w csie jak obejść logowanie na naszej klasie internet osiedlowy i tibia nie działa hamachi problem z polaczeniem sie hamachi nie da sie polaczyc

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam