Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

vhe bsp

stare
mars is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do mars  

1. jak dasz bsp - no, to w ogole mapa nie bedzie sie tworzyc bo to wlasnie w tym formacie sie gra toczy

2. przyciskasz w lewym menu na przycisk z szarym szescianem, jedziesz kursorem na jakis widok, robisz tam kwadrat i pokrywasz go tekstura

3. lekko unies resp nad ziemia

4. wstawiasz zarowke, a nastepnie zmieniasz jej wlasciwosci na: armoury_entity, wybierasz sobie bron i ile sztuk ma tam byc

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mapa sie nie chce zmienić zamienie sie kontem steam cs 1.6 steam sie tnie steam sie nie łączy skrypt na partnerów webspell - przewijanie robienie filmikow w csie rcon jak sie odbanowac oskryptowanie webspell komenda na celownik zeby sie nie ruszają ja wrzucic oprogramowanie webspell interp nie chce mi sie zmienic html jak sie go uzywa czy ma ktoś moze kody html obojętnie jakiej strony czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs: jak zmniejszyć fps-y cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs mi sie nie wlacza cs sie tnie cs sie nie włącza cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem counter strike nie włącza sie co trzeba zrobić jak ma sie duży ping nieudane zapytanie webspell nie widze czatu w csie nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie można połączyć się z siecią steam nie chce mi sie interp ustawic mapa de_nuke nie działa jakie oprogramowanie na yoyo.pl forum cs jak zrobić głosowanie w grze counter-strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam