Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

unReload.pl - Poszukujemy Graczy

stare
Kolorszczak is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Kolorszczak  

Rekrutacja oficjalnie została zamknieta. Lecz przez ostatnie 5 dni nie mam kontatku z vCL'em dlatego szukamy ostatniego członka do stałej piątki. Prosze pisać na gg(nawet gdy jestem nie dostapny)

Pozdrawiam

:...: Favorite Signature :...:

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnij iniemamocnych ściąganie filmów przez bitcomet wrzucanie strony przez ftp wrzucanie strony przez filezilla strony z filmami do sciagniecia strona z filmami do sciagniecia serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie hamachi serwer pośredniczący odrzucił prośbę o logowanie serwer pośredniczący odrzucił prośbe o zalogowanie problem z pobieraniem przez ygoow pobieranie przez ftp pauzowanie serwera przez gracza najtrudniejsze gry świata najtrudniejsza gra świata najtrudniejsza gra swiata najtrudniejsza gra na świecie 2 najtrudniejsza gra na świecie najtrudniejsza gra na swiecie download najtrudniejsza gra na swiecie najtrudniejsza gra kody do najtrudniejszej gry świata kody do najtrudniejszej gry na świecie kody do najtrudniejszej gry na swiecie granie przez lan cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs 1.6 nie mam czatu counter strike nie słyszę innych przez micro aplikacja została niewłaściwie zainicjowana nie dziala mi mikrofon mam karte realtek nie mam serwerów na cs a

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam