Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Pomocy @!!!! Pacsteam

Pomocy @!!!! Pacsteam

stare
xtras2007 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do xtras2007  

Proszę pomóżcie mi , zainstalowalem pacsteama przy laczeniu sie z kontem , wyskakuje blad " Server browser nie moze zostac znaleziony czy nie prawidlowy plik , i potem sie scina mi steam , i nie moge uruchomic , co mam zrobic , piszcie na GG prosze 697557

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zacinanie sie myszki przy cs po wlaczeniu gry komp sie zawiesza po wlaczeniu gry komputer sie zawiesza komputer sie resetuje po wlaczeniu gry śmieszne profile na nk naszej klasie zmienianie skórki w windowsie xp zmienia mi sie nazwa serwera counter strike zareklamuj sie darmowo zarejestruj sie na cs zacinający sie windows movie maker za darmo w cs w sieci steam ygoow zawiesza sie wystąpił problem przy dodawaniu do listy przyjaciół wylacza sie monitor podczas gry wow windows xp zacina sie windows vista cs 1.6 nie laduje sie wiesiek cfg wchodze na server cs sie wylacza vista ustawienia sieci vegasie 8 pro usuwanie pieprzykow jpg teletubisie do cs szybkie pisanie w csie steam sie dlugo wlacza ? spadochron w csie rozrzut przy strzelaniu restartowanie się komputera przyczyny restart komputera przy instalacji patcha wowa resetuje sie komputer po włączeniu cs rekompresja przy renderingu z avi do avi