Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Rozjasnienie cs-a 1.6

stare
kbspl1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ok dziala tylko jak sie ktos robi dostepny na gg to wraca to ciemnosci znow i znow musze klikac ctrl alt 2

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
co zrobić jak ma sie za duży ping w cs 1.6 jak zrobić żeby zmniejszanie sie celownik jak kucam - cs 1.6 jak zrobić zombie moda w csie jak sie robi logo w cs jak sie robi bunny hop wlasne hltv jak zrobic cs wh jak zrobic w jakim programie zrobic animacje valve hammer editor 3.4 jak zrobić mapę do cs tipsy jak to robić tipsy jak robic team speak jak zrobic channel strona klanu jak zrobić rcon jak sie poslugiwac rcon jak sie odbanowac poradnik jak zrobic server na cs pierwszy raz jak sie zachować mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie hide and seek w cs sie jak grac hamachi - jak zrobić alias gry takie jak ugamela przez sieć graffiti jak zrobic szablon forum co zrobic zeby boty dzialaly cs non steam diablo mod cs 1.6 jak zrobić cs jak zrobic 3 restarty crash serva jak to robic. tibia counter strike source non steam jak zrobić serwer conter strice serwer jak zrobic co zrobic zeby lagow na otsie nie bylo co mam zrobic jak pisze invalid cd-key?