Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

SPOLSZCZENIE DO CS'a

stare
wilu is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dla mnie to trochę bez sensu bo co tu w CS spolszczać?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
herby bez napisu dla cs amx mod dla mnie na server dlaczego wywala mnie z serwera dlaczego wyrzuca mnie z serwera cs dlaczego wyrzuca mnie z gry cs dlaczego nie słychać mnie jak mowie przez mikrofon w grze cs dlaczego nie slychac mnie w cs dlaczego luq usunął mnie dlaczego luq usunal mnie dlaczego jak wejde na serwer w cs 1.6 to mnie wywali dlaczego mnie wywala z cs dlaczego mnie wyrzuca z serwera cs bezprzewodowe myszki dla graczy śmieszne pytania dla chłopaków ściągnij za darmo program do zmniejszania zdjęć ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściąganie z rapidshare bez ograniczeń ściąganie bez ograniczeń ściąganie bez logowania zrobię szablon dla joomli zrobię stronę dla klanu zrobie stronke dla klanu zrobie strone dla klanu na ugu zrobie strone dla klanu cs zrobie strone dla klanu zrobie logo dla klanu zrobie herb dla klanu cs zrobie herb dla klanu zrobi darmowa strone dla klanu cs zmienianie broni w cs bez animacji screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6