Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

NABÓR NA NEWSMENÓW DO PORTALU WIADERKO.COM

stare
mosh[nieaktywny_profil] is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do mosh[nieaktywny_profil]  

widzę, że już sporo chętnych jest :D
co mnie niezmiernie cieszy...

Nabór jak najbardziej cały czas jest otwarty...
Niestety oficjalne otwarcie działu "niusy"
troszkę się opóźni...

jak większość z Was znikam na majówkę,
tak więc myślę, że najpóźniej do 9 maja uda mi się zrobić dla Was panel itp
i ruszymy z kosem ;]

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna ping cs jak zmniejszyc cs: jak zmniejszyć fps-y cfosspeed jak zmniejszyc ping jaki program potrzebny jest do instalowania gry? jaki path jest najlepszy do cs jaki interp jest najlepszy ? jaki jest rcon password gta sa jaki jest najlepszy program do robienia logo.? jaki jest najlepszy program do robienia loga jaki jest najlepszy patch do cs 1.6 jaki jest najlepszy kolor celownika w cs 1.6 jaki jest najlepszy interp w cs 1.6? jaki jest najlepszy interp jaki jest kod aby zainstalować need for speed underground 2 jaka to jest mapa ze male ludziki jaka komenda jest na zmianę broni bez animacji jaka jest przyczyna restartowania komutera przy nowych grach jak zrobić rejestracje na stronie jak zarejestrować sony vegas 8.0 jak zarejestrowac sie na tibi jak zmniejszyć rozrzut broni jak zmniejszyć ping w css jak zmniejszyć ping w cs 1.6? jak zmniejszyć ping w cs jak zmniejszyć ping w counter strike source jak zmniejszyć ping na hlds jak zmniejszyć lagi w grach jak zmniejszyć lagi w cs 1.6 jak zmniejszyć lagi w cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam