Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Lagi - dajcie poradnik jak zmniejszyc

Pomoc

stare
LuQ91 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do LuQ91  

Hmm to troszke dziwne , Mogłbyś sprecyzować gdzie masz lagi i troche więcej o tym powiedziec( może być tak że grasz na servie z osobami co mają niektórzy po ping 500 -1000 więdz trudno sie dziwić o lagi. W każdym razie proponuje ctrl+alt+delate i tam zobaczyć co mamy odpalone i ile pobiera mocy każdy program , jeżeli jesteś w stanie wyłącz niepotrzebne programy (skype,gg) i spróbój ponownie , jeżeli to niezadziała to widocznie grasz na servie na którym albo ludzie mają duży ping, albo koleś utrzymuje server na Hlds i w tym czasie ściąga coś z neta :) . Szkoda że nieopisałeś bardziej dokładnie swego problemu.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
pes 2009 dziwne lagi mam dziwne lagi na serwerze cs mam dziwne lagi na serwerze dziwne lagi w cs śmieszne rozmowy pali się gdzie?| śmieszne i dziwne nazwy ściągnij program gdzie za darmo ściągasz filmy i gry Śmieszne flagi polski znaczki dziwne zmniejszyć lagi na serwerze zmniejszyć lagi i ping na serwerze zmniejszyć lagi zmniejszyc lagi w wow zmniejszyc lagi zmniejszenie pingu cs 1.6 mniejsze lagi zmiejszyc lagi i ping na serverze zmiana neta lagi zbot gdzie wrzucic zbot gdzie wkleić zalozylem serwer w cs i sa lagi zalozylem serwer ale są duże lagi zainstalowałem steam a gdzie wpisac cd-key?? za ile moge kupić i gdzie counter strike? z kąd mozna miec lagi ? wysokie lagi w cs ? wysokie lagi css www.dziwne www gry. dziwne i nie dziwne wszystkieflagi wszystkie flagi dostępu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam