|
Witam.
Admin-Bulinek
Nick- Magik
Czas- 21.06.2008 między 12.30 a 12.45
IP-192.168.0.23
Serwer "prawie TP"
Dostałem bana od admina Bulinek za to że niby mam haxy.
A zaczęło się tak gramy sobie na mapie dust2 jestem CT no, a że było to z rana i lamki w większości grały to nie miałem największych problemów z zabijaniem ich.
Po kilku rundach gracz grający w Ts nick "Gorol Lamie" czy jakoś tak wyskakuje że mam coś co nie powoduje rozrzutu z broni (do tej pory nie wiedziałem że jest coś takiego ale mniejsza z tym), pomijam to, że strzelałem w większości czasu seriami po 3-5 naboi chyba, że wybiegło 2 lub 3 to wtedy dawałem full auto, (o ściąganiu celownika w dól nie wspomnę przy strzelaniu full auto) a że Ts słabo grało to nawet wtedy dawałem sobie radę z nimi. Co poradzę byłem lepszy niż trzej terroryści naraz ;) no i zaczęło się wyzywanie od gracza którego wymieniłem wyżej. Mimo tego grałem dalej zaczęło się wyzywanie mnie itp itd a że szczerze olałem go i innych, zbrechtałem się i grałem dalej (straszenie banem itd wciąż).
No to myślę mogą mi naskoczyć, w sumie.
Wszedł w/w admin i po chwili "added to banned list"
No i pytania.
Dlaczego dostałem bana?
Jak dostałem za haxy to proszę o dowód np. filmik, zdjęcia :) co tam kto chce
Jeżeli powodem były te lamki co grały w przeciwnej drużynie to chyba dobry gracz nie ma szans pograć na tym serwerze chyba że jest adminem.
Nic nie mam do serwera jest w porządku lubię na nim grać
Do adminów nic nie mam też
Dlatego proszę o odbanowanie lub uzasadnienie
Nie wiem czy trafiłem z działem ;)
Pozdrawiam Magik
Ostatnio edytowane przez MagikG15 ; 22-06-2008 o 11:30.
|