Siemano......

moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w
cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja nie czituje bo poprostu potrafie grac .. WIEC DLACZEGO QRFA DOSTALEM BANA ? NIE ZABILEM SWOJEGO NIE WYZYWALEM NIE CZITUJE !!! A DOSTALEM BANA ZA FREE!! jezeli adminowanie polega na tym ze kazdy admin moze sobie banowac pozadnych graczy od tak sobie na widzi mi sie to powiem wam ze ten serwer schodfzi na psy.. .gdyz duzo jest cziterow ktorych admini tepia ( czesto z moja pomoca ) ale ja czitowac nie bede i niegdy nie czitowalem w
cs 1.6 .. zajeli by sie wkoncu tym co do nich nalezy .. niechce cnic mowic ale bana dostalem prawdopodobnie od Eliksira [oi] bo tylko jego widzialem na serwie jako adma w danym momencie.. wiec chcialbym aby mnie odbanowano a jak ktos ma wonty co do mojej gry niech mi nagra demko podczas gry moze stac nademna Bulinek lub Czapa gdyz mieszkamy w tym samym miescie na tej samej dzielni i oni moga patrzec mi w monitor czy nie uzywam HXOW ! ! ! ! !