Chcesz zarobić PIENIĄDZE nie wychodząc z domu. To proste wystarczy klikać w linki z reklamami w tz. stronach typu ‘bux’.
1. Po pierwsze należy założyć konto internetowe na
Płatności i przelewy internetowe - PayPal albo na
https://www.alertpay.com/ . Rejestracja na obydwóch stronach jest prosta szybka i przyjemna i nie powinno się mieć z nią problemu.
2. Teraz wchodzimy na każdy z poniższych stron typu bux i logujemy sie:
bitmails.info - Płatne promowanie

(polski bux warto!!!!!!)
bitmails.info - Płatne promowanie
NeoBux: The innovation in PTC
Bux3 - view. click. make money.
SaBux | The Best PTC
lub podczas rejestracji jako osobe polecająca (Referrer) wpisujemy elvis_09, czyli mnie. W ten prosty sposób TY zarabiasz od 0,05$ na dobry początek.
Proces rejestracji na każdej z tych stron jest podobna. Wciskamy Register w prawym górnym rogu a następnie wypełniamy pola:
* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - drugiraz ten sam
* Alert Pal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal lub AlertPay.
* Adress - Adres
* City - Miasto
* State - Województwo
* Zip - Kod pocztowy
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
* Referrer (if any)- Tam należy wpisać elvis_09 , podając login osoby zarejestrowanej dostaje trochę gotówki na dobry start.
* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
* Security code - przepisujemy kod z obrazka
Teraz przejdźmy do zarabiania na stronie. Logujemy się i klikamy na „Surf Ads”. Tam klikamy na kolejne linki odczekując za każdym razem 30s. Oczywiście aby przyśpieszyć proces zarabiania należy zarejestrować się na wszystkich stronach i oglądania kilku reklam jednocześnie. Jeżeli obejrzeliśmy wszystkie strony czekamy do następnego dnia i powtarzamy proces.
Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: my account lub My Stats
PODSUMOWANIE:
1.Pamiętaj aby wpisać osobę polecającą w ten sposób zarabiasz się TY i ja (elvis_09).
2.Klikaj w reklamy codziennie w ten sposób zarabiasz szybciej i więcej.
3. Miłego zarabiania na liczne wydatki.