Aktualne konkursy na Forum Wiaderko
Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce!
3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów

Cheats Zone - Skargi na cziterów - Jeżeli spotkałeś czitera, potrzebujesz opinii czy aby na pewno używał dopalaczy - dział dla Ciebie.

WH i AIM?

- Tagi: ,

Serwery forum.wiaderko.com
HashJama [TP] 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] 193.33.176.53:27015

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 18483
Narzędzia wątku

WH i AIM?

etem is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka,
Mam tu demko jednego członka z klanu SS...
Wydaje mi się że ma wh i aim'a ale już wielo krotnie posądzano mnie że mi sie tylko wydaje i oni nic nie maja chociaż gram na steamie.....
Jezeli bedzie pisac ze brakuje wam jakiś plików wejdzcie na:
http://nnclan.890m.com/cstrike albo wejdzcie poprostu na serwer
ip: 85.214.124.165:27016 i powinno być dobrze...

DEMKO: http://nnclan.890m.com/ss.dem

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
WH Aim Soft
Witam jestes zupełnie w Cs i chcialbym sie dowiedzueccot to jest Wh aim i dlaczego admini serwow z lv kaza mi zmieniac rozdzielczos ekranu z 640x480...
Instalacja i podstawy Counter Strike 1.6 Non Steam
Aim ??
Proszę o osądzenie czy Liquid ma aima.... Gdyż nie jestem pewien. (Z góry prosze o prześledzenie całego demka) RapidShare: Easy Filehosting
Cheats Zone - Skargi na cziterów
aaa - aim ?
Prosze o ocenienie czy grasz ma czita czy poprostu tak dobrze posluguje sie awp ;) Demko: SendSpace.pl - Darmowy hosting plików Akcje: 10:30,...
$szkodnik wh i aim
nick: $szkodnik czas: 15-16 dzisiaj (14-10-08) Demo: RapidShare: Easy Filehosting serwer: hj1 steam Walił zawsze seriami (np. 5 w jednej...
Aim?
HAXY.DEM - ODSiebie.com czy wedlug was on ma aima? za kazdym razem jak zabuija to head :/ poza tym ciagle mu celownik na glowe znosi ;/
KampNO AIM
Serwer KampNO AIM, informacje: Nazwa serwera: KampNO AIM IP serwera: 80.238.112.244 Typ: Nonsteam, aczkolwiek mile widziani steamowcy Ilość...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
KampNO AIM
Serwer KampNO AIM, informacje: Nazwa serwera: KampNO AIM IP serwera: 80.238.112.244 Typ: Nonsteam, aczkolwiek mile widziani steamowcy Ilość...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Auto Aim
Znalazłem w opcjach myszki opcje AutoAim. Mozecie cos o niej opowiedziec czy ona działa jak aimbot? Czy mozna grac z ta opcja w turniejach? Kiedys...
Podstawy, instalacja Counter Strike 1.6 Steam
Aim Pratcie
Witam !! Mozna by przerobic ten plugin tak aby byl zawsze włączony ?? /* AMX Mod X Aim Practice. I know there is a plugin that already...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Aim 24/7
ma ktos takie serwery? :P najlepiej bez SXE bo niebieski ekran mi sie pokazuje pzy wylaczaniu tego gowna :/
Archiwum forum

Serwery forum.wiaderko.com
HashJama [TP] 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] 193.33.176.53:27015
sponsor:

Najpopularniejsze zapytania na Forum Wiaderko
X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam