Cytat:
|
slabe przejscia, powinienes powiazywac utwory z podobna rytmika, tempem, do repertuaru nic nie mam
|
taa wiem ^^, przejścia robię oczywiście VDJ bo do Traktora nie mam cierpliwości. Szczerze mówiąc to nie zastanawiałem się czy nutki do siebie pasują: mam jedną zasade: coś odmiennego na początek ;p (Boom Box, Fristajlo, Rocket itd.) Po prostu z ostatnio zassanych nutek wybieram te najlepsze i żadko zwracam uwagę na kolejność, jak leci
Cytat:
|
hmm jesli chcesz pocwiczyc jako DJ to jeszcze Ci brakuje duzo ale powodzenia :)
|
uwierz mi ^^ próbowałem wszsystkim mixowac xD ale nic a nic mi się to nie podoba, 100% pracy kompa, 0 mojej. Powoli zbieram fundusze na konsolete xD moze wtedy?
Cytat:
|
1-ka mi się podoba a reszta to cienko..
|
taak, 1 też mi się najbardziej podoba bo zrobiłem ją wczoraj, a reszty juz się przesłuchałem xd nie wiem czemu ale właśnie w tej 3 (czyli 1 jaką zrobiłem) jest najwięcej komentarzy

a z 2 jestem całkiem zadowolony, puściłem ją na dyskotece ostanio i powrócili na parkiet xD taka reakcja na jump style chyba :]
Cytat:
|
Mam takie pytanie, czy te sety są wstawione na youtube, albo jakąś podobną stronę, bo jeśli nie to zrób to jak najszybciej, bo naprawdę nie ma się czego wstydzić, a może to zwiększyć twoją popularność ,d.
|
Dzisiaj gadałem z kumplem, muszę tylko przegrac z .mp3 na .wav i wrzucę :) podeslę tu linka :)