po 1 czytaj ze zrozumieniem!! bo napisalem ze wy sie przyznaliscie i ze wy cziterzy jestescie
po 2 z HLTV sa demka calych 2 teamow wiec kazdy jesli ogladal to widzial all gre
po 3 wlaczyl WH bez wychodzenia z gry z tego co mi wiadomo tak sie chyba nieda? wiec graliscie od poczatku z czitem
po 4 jestesci BoTaMi Bez Skilla i macie juz poszargana opinie!
po 5 sciagnij demko i obejrzyj:)
po 6 ViV sie pytal czy nagrac wam demko nie chcieliscie wiec w czym masz problem?? jesli tak by was to zbulwersowalo to byscie wzieli demko:) od niego
po 7 w/o dla nas ale jebi... mnie to ze u was jest na stronce ze my czitojemy
kazdy wie ze wy jestescie glaby i czitojecie :)
po 8 Chowaliscie sie w Podstawowe Kampowy na de_nuke i de_inferno:) gdzie po 2 miesiacach grania juz je mozna doskonale poznac
po 9 Prosil bym o Przyznanie sie do porazki (co uwazam za niemozliwe Glupi sie nigdy nie przyzna ze przegral;])
po 10 aSNB (cytat) ,, Co do demka to jest śmiech Spr!te w/o dla Ciebie

wiec juz on je ogladal:) i widzial all gre:)
po 11 ViV ma steam i gral na steam:) wiec chyba jest glupota grac na CZitach ze Steam dla mnie strata kasy:)
po 12 Tupiecie jak prosiaki i sie dziwicie potem ze ktos do was przez sciany wali:)
po 13 Sam sie przyznales ze kolega z klanu CZitowal:) temat (kolejny Cytat) ,,aha i jeszcze jedno moge sie przyznac ze koles ode mnie wlaczyl wh "
asnB ,,Co do demka to jest śmiech Spr!te w/o dla Ciebie

"
W"ec jesli ktos moze zobaczyc demko dokladnie i roztrzygnac ta sprawe prosze o napisanie tego tutaj bo z Klanem BDG nieda sie rozmawiac:/ Niestety bo sa to Wulgarne Chamy!!