| Cziterzy o_O Jeżeli spotkałeś czitera, potrzebujesz opinii czy aby na pewno używał dopalaczy - dział dla Ciebie. |
 Klan .::B^p^T::. CZITERZY |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Ostatnio edytowane przez Moss ; 19-07-2008 o 20:46.
Powód: pomyłka
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 4
|
No więc jestem z klanu Black Panthers Team.
Po pierwsze miał się odbyć spar, i się odbył. Jednak gracze z klanu makabra, wystawili zawodnika
nie ze swojej drużyny, z innego klanu. Jak jest spar, to powinni być wszyscy gracze z jednego klanu a nie mix.
Po drugie, napisaliśmy, że wygraliśmy, bo gracze z km czitowali tak, że nie dało się grać, więc uznaliśmy za naszą wygraną. Ciekawe jest to, że gdy zapytałem o sXe, nawet nie wiedzieli co to jest...
Nasz klan nie czitował, ale gdy zauważyliśmy, że oni czituja, napisaliśmy im to, to zaczęli nas wyzywać.
Nie polecam z nimi grać są to zwykli oszuści.
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
5 za 4 wypowiedzi
Postawił: 8
|
Także jestem z klanu BpT,yak przy okazji moja rozmowa z Moss'em, a raczej jej urywki po sparze, na którym doszło do kłótni między 2playerami(ale to mnie ważne :]):
8977364 17:50:38
#Ten kolo Nukked nie jest w naszym klanie, kwasek mowli ze bedzie nas albo 3 albo wogole nie bedzie spara, bo akurat calego mojego kalnu ma gg nie bylo, tylko ja i tosiek. poprosilem nukkeda bo to moj kumpel z klasy zeby z nami zagral przeciwko wam. ALe prze ten moment byl w klanie wiec SPAR sie liczy. A cheatow na prawde nie mielismy :/ poco sie klucić, mozemy zrobić rewanż w vcalkowicie innym skladzie, ale tamten spar tez sie liczy#
-------------------------------------------------------------------------------------------------
#8977364 17:53:08
zmiencie to, a komisja Polskich klanow nie bedze otym widziala i wycofam wiadomość o tym, ale Nukked jak mówióem byłten czas w naszym klanie i spar sie liczy #
-------------------------------------------------------------------------------------------------
&&&KIEDY POCZUŁ ŻE NIE MA ŻARTÓW&&&
8977364 17:54:54
noi patrz, na h*j sobie zawzajem problemy robic?
8977364 17:55:01
z powodu glupiego spara
8977364 17:59:49
lol...mowilem zebyscie sie uspokoili, a kja niemam tobie tego zazle. Chodzi mi oto, że spar się liczył, a jeżeli chodzi o chamstwo, to sie do cholery czepiajcie klanu nukkeda a nie naszego:/ dlaczego my mamy zamiego obrywać:/ Niche klutni, ale jezeli naprawde chceice to mozemy sie dopiero zacac klucic:/
8977364 18:07:09
więc trudno....na waszą nie kożyść, ale żebyś tego nie żłował, bo obrażanie 11 ludzi od uzywania cheató tak nie zostawie, bedziecie zalowali tego, wnise to wyzej
8977364 18:07:33
a nikt cheatow niemial
8977364 18:08:23
lol...no to sobie wezcie nawet i 10 punktow wiecej przez nukkeda, ale i tak bysmy wygrali 18/17
Ja 18:08:52
ta;|
8977364 18:09:21
niemam 16 lat zeby sie z tobą bawić:/
8977364 18:09:33
place za moje konto na yoyo i che sprawidliwosci
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8977364 20:35:59
kiedy rafix bedize online na gg
Ja 20:36:23
nie wiem
Ja 20:36:28
pojechał na impreze
8977364 20:36:36
acha...spoko
8977364 20:37:00
bo prosil zebym z nim pogadal
Ja 20:37:18
i?
Ja 20:37:28
zobaczy co wypisujesz na wiaderku
Ja 20:37:37
to cie osra
8977364 20:37:56
mowilem, wszsytko wykasuje jak napiszeice prawde
8977364 20:38:06
a h*j
8977364 20:38:14
niebede sie przejmowal, i tak to wykasuje
GDZIEKOLWIEK BYŚMY SIĘ NIE SCHOWALI ZAWSZE KOLO CELOWAŁ W TO MIEJSCE.
JAK DLA MNIE N/C !
MOSS WEŹ SIĘ NIE POGRĄŻAJ NA WIADERKU !
A TU CHYBA MIAŁA BYĆ GROŹBA!----------->8977364 20:43:29<------------------------------
hhhhh.......oo niee...na to nie pozwole......dałeż naszą prywatną rozmowe do internetu?? kretynie wiesz ze mozesz zato siedziec do 2 lat?
Ostatnio edytowane przez Maniak_PL ; 19-07-2008 o 20:50.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Lol, nie wiem poco te kłamstwa, napisałem na forum co było, a to co ty powypisywałęlś to zwykle klamstwa. Admina prosze o zamkniecie tematu, bo nie mam zamiaru sie klocic
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
5 za 4 wypowiedzi
|
No co to?
Mam dowody że pisałeś to do mnie więc wiesz....
Najpierw zaczął spór ale jak poczuł że będzie opór z naszej strony nagle rezygnuje <lol2>
Ostatnio edytowane przez Maniak_PL ; 19-07-2008 o 20:57.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
matko, człowieku co ja ci zrobiłem? Lubisz oczerniać innych? Te steki bzdór, tuzin ludzi może to zaświadczyć. Nie chcę się tutaj kłócić, dlatego proszę Admina o usunięcie tego tematu. Te kłamliwe skopiowane rozmowy gg to poprosru jest śmieszne xD Ten dzieciak myśli że jak przegrali to muszą się mścić, a to jest poprostu gra, i niewiem poco wogóle to zamieszanie :/ Jeszcze raz proszę o usunięcie tematu.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
5 za 4 wypowiedzi
|
PROSZĘ ADMINA NIE ZAMYKAJ!
Moss jutro napisze prawdę, bo się przyznał.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
OK, WSYSTKO SIę JUZ WYJAśNILO, POD NASZA NIE UWAGA, JEDEN Z NASZYCH CZLOKOW KLANU MILA CHEATY, ALE ZOSATL JUZ Z KLANU USUNIETY, BO NIKT NIE POWINIEN GRAC Z WSPOMAGACZAMI. NASZ REGULAMIN TEGO ZABRANIA I CHCIALEM PRZEPROSIC WSZYSTKICH ZA ZAMIESZANIE, ALE JA ROWNIEZ LICZE NA PRZEPROSIMY Z STRONY MANIAKA_pl (JEGO PRAWDZIWY NICK SILL) ZA NADMIERNE OBRAZANIE MNIE IBEZ PODSTAWNE OBRAZANIE CALEGO MOJEGO KLANU.
Ostatnio edytowane przez Moss ; 20-07-2008 o 13:29.
Powód: BLAD
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
acha, temat można już zamknąć
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Jeśli tak to oczywiście przyjumję przeprosiny. Jeśli ja albo nasz klan ma za coś przeprosić, to sory, ale ja osobiście nic złego nie zrobiłem.
Po za tym, nazwa tematu "cziterzy" nasz klan nigdy nie czitował i nie będzie.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
JA przyznałęm się do winy, chociasz to nie ja powinienem przepraszać tylko nukked, który używał cheatów, ale mam swoje lata i niebędę się bawił dziecko, chcę mieć spokuj to przeprosiłem. Ale jeżeli wszyscy chcemy być w porządku, do Sills który się podaje za Maniaka_PL też powinien przeporosić mój klan. I to na tyle.
|
|
|
|
 |