Filmy Counter Strike, czyli FragMoviesTutaj chwalimy się własnymi filmami, które udało nam się wykonać. Można także dawać linki do cudzych filmów i podziwiać ich twórców :D A także dyskusje - "jak zrobić własny film" - jaki soft do tego i jak go obsłużyć.
Ty sam grałeś i jaka dałeś grawitacje koniec zrypałeś bez żadnego napisu a poza tym to nie będę oceniał bo nie ma co bo nikogo nie zabiłeś ale nawet fajnie zrobione to za montaż 8/10 ale to tylko za montaż
Nie dyskutuje z debilami. Najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonac mnie doswiadczeniem
nie grawitacja tylko sv_airaccelerate 100
bez sv_airaccelerate 100 nie poruszysz sie nawet po rampie !!!!
domyslnie jest to sv_airaccelerate 10
a ma byc sv_airaccelerate 100 !!!!
nie lubię map na których zmieniasz coś gravitacje lub nawet airaccelerate bo to nie jest gra i na dodatek nie pokazałeś żadnych umiejętności tylko swobodna jazda
Nie dyskutuje z debilami. Najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonac mnie doswiadczeniem
Nawet dobrze surfujesz xD ja ss2 mam w 1 placu xD jeśli ktoś nie wierzy to mnie niech zaprosi na serv z ss2 i pokaże xD teraz gram na surf_ninja xD tu sie gra xD
Filmik 5/10
Nawet dobrze surfujesz xD ja ss2 mam w 1 placu xD jeśli ktoś nie wierzy to mnie niech zaprosi na serv z ss2 i pokaże xD teraz gram na surf_ninja xD tu sie gra xD
Filmik 5/10