Dziękuję wszystkim za opinie. :-)
Cytat:
Napisał 54321
Strona o niebo lepsza niz ten php-fusion ;>. Ciekaw jestem jak wygląda panel, czy może mi Pan porobić ss'y?
|
Poprzednio strona działała na zmodyfikowanym na nasze potrzeby silniku Joomla, ale fakt, teraz jest znacznie lepiej (w tej chwili całość jest od zera napisana przez nas).
Jeśli chodzi o panel, jeszcze nie jest w pełni skończony, dlatego nie chcę udostępniać screenshotów. Będę mógł coś udostępnić, jak już oficjalnie ruszy pierwsza wersja. Cały panel jest pisany przez nas od podstaw i będzie wyglądał dokładnie tak, jak nasza strona.. Mówiąc dokładniej, będzie zintegrowany ze stroną - po zalogowaniu na konto, do którego jest przypisany serwer gry, pojawiać się będą dodatkowe opcje w menu z funkcjami do zarządzania serwerem.
Wstępnie, pierwsza wersja powinna ruszyć od koniec tego tygodnia (mniej więcej razem z płatnościami SMS).
Cytat:
|
Strona bardzo ładna, widzę że przewidujecie sponsoring dla dobrze zapowiadających się serwisów.
|
Po części tak... Chętnie sponsorujemy ciekawe strony, projekty, przy czym mówiąc szczerze, mamy dość spore wymagania w tej kwestii.
Od dłuższego czasu otrzymuję po kilkanaście emaili dotyczących sponsoringu i w większości (praktycznie ~95%) są to prośby o serwer do gry. Problem w tym, że tylko mały odsetek tych "podań" spełnia chociażby minimalne wymagania i prawdopodobnie za kilka dni zamkniemy całkowicie sponsorowanie serwerów gier. Po prostu w przyszłości sami będziemy się zwracać z takimi propozycjami do osób, które wg nas prowadzą ciekawe strony/serwery.
Aby rozwiać wątpliwości, na chwilę obecną bezwzględnym minimum dla nas jest posiadanie strony/serwisu od co najmniej 3-6 miesięcy, na własnej domenie, płatnym hostingu, przynajmniej 1000 unikalnymi odwiedzinami dziennie (poparte zewnętrznymi statystykami) i poważnym/odpowiedzialnym podejściem, zachowaniem ze strony osoby, której mamy zafundować serwer o wartości ~100 zł miesięcznie...
PS. Za kilka dni będzie jeszcze kilka niespodzianek, ale o tym wspomnę jak już wszystko będzie gotowe. :-)