| FreeStyle ^^ Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike (tematy niezwiązane z CS w dziale OFFTOPIC). |
 Serwery których nie polecam... |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Witam.
Chciałem Wam opisać najgorsze serwery No-Steamowe w Polsce.
A mowa tutaj o serwerach PL_TOMKA.
Dlaczego ?
- masa cziterow
- skatgi na forum , uzytkownicy ktorzy maja jakies propozyche zostaja usuniecie z forum lub zbanowani ! mój przykład...
- wiek adminow - srednio 12 lat
- BRAK ZAINTERESOWANIA GŁOWNYCH ADMINOW,STAWIA SERWER I HEEJA !
- nowi admini,ktorzy pracuja dla serwerów,na forum oraz serwerze są banowani za forum,po dwóch tygodniach
- IDIOTYZM (?) tak to mozna nazwac,glownego admina.
ogloszenie na forum : "prosze o nieblaganie o przywrucenie admina na serwerach"
Ogólnie na serwerach panuję nieład,syf i chaos..
W ogóle odradzam grę i znajomość z Head adminem i jego "Dzielna" zaloga..
Moj kolega stracil admina,probowal sie skontaktowac z Head Adminem dwa tygodnie ,oczywiscie brak odezwu z jego strony
ogolnie wielkie jeden ŻAL..
Kto grał ten wie , kto nie grał ,to niech lepiej nie traci czasu ...Na pseudo "TP"..
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Doświadczenie: popala gibony
Spalił:
23 za 10 wypowiedzi
Postawił: 6
|
nom grałem dużo na tych servach :P no żeczywiście baaaaaardzo dużo czitów, albo kiedyś weszed PL_TOMEK i taki text
Cytat:
|
usuncie tagi klanowe bo inaczej ban!1!!!!!!1!!
|
:shock:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Na Serwerze PL_TOMEK Fajnie Sie Gra Fajna muzyka itp . ale Duza Haxow
Tam Gra . PzDr.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Moderator
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
162 za 131 wypowiedzi
|
PL_TOMEK to największy syf jaki istnieje ;D bez czitów nie wchodzić :lol:
Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na  i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!
Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Drogi autorze tematu,
Osobiście chciałbym nie zgodzić się z większością Twoich argumentów. A że w tym kraju jest coś takiego jak wolność słowa, pozwolę sobie dodać swoje trzy grosze.
Po pierwsze kolega, o którym wspominasz został jednogłośnie pozbawiony funkcji administratora. Nie wiem czemu, neutral. Wiem za to co robił potem. Zaspamował całe forum i abusując własną pozycję poprzyklejał we
wszystkich działach reklamy.
Zostały usunięte i z tego powodu stracił również funkcję moderatora na forum. Administratorzy znowu zaczęli rozmawiać na ten temat. Tutaj warto dodać, że afirmować sobie, że "administratorzy są 13-to latkami" może każdy. Ale
co każdy cholera może wiedzieć? Mogę zapewnić - administratorem takim była jedna osoba. Poziom trzymała. Co prawda administratora też straciła, ale to już inna sprawa.
Teraz trochę o czitach. A gdzie ich nie ma? Niestety poza nimi są również gracze grający na ns dość dobrze. I każdy administrator dowolnego serwera mi to powie - ci bardziej wyrafinowani są praktycznie niewykrywalni. Jedynie po zachowaniu takowego można wywnioskować czy czitem jest - czy nie jest.
Brak zainteresowania ze strony head adminów - tak. Brak, bo po zaspamowaniu forum nie da się kompletnie nic wyczytać. Poza tym sesje, egaminy, praca - wszystko składa się na cały dzień. Wszyscy studenci, uczniowie także przyznają mi rację. Wejść na serwer nie ma kiedy. Nie wiem jak wy, ja mam real. Oni na pewno także.
Teraz zacytuję "nowi admini,ktorzy pracuja dla serwerów,na forum oraz serwerze są banowani za forum,po dwóch tygodniach ". A skąd tak dokładne dane? N, przecież kolejny argument, niewiadomo jak durny musi być.
Tyle z mojej strony, co do posta seby - Ty też masz własny serwer. Nic do niego nie mam. Mógłbyś nie wypowiadać się na temat obecnej sytuacji skoro Cię tam nigdy nie widziałem?
"Seba a co do Twojego servera też nie zachwyca. Wchodzisz, godzina 1 w nocy a tu na długiej cheaty sobie wyscigi na speedhacku robia wiec nastepnym razem zastanów sie co piszesz."
Wszystko. Wszelka polemika mile widziana.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
Niema się co kłucić,ja na Pl_Tomkach nigdy niegrałem ;d i niebede komentował,lecz tak jak wspomnieli czity są wszędzie..Niektórzy w tak perfidny sposób je ukrywają zę...nawet zasrany sXe niepomoże...Ale ogólnie to luzz.../close temat please/
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Kod:
to mnie porostu rozwaliło na maxa hahahahah
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
Cytat:
|
Napisał NIKU
Kod:
to mnie porostu rozwaliło na maxa hahahahah
|
Mnie też ale bez zbędnego OT proszę ;]
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Moderator
Poziom upalenia:

Spalił:
162 za 131 wypowiedzi
|
djmichu, przedstaw może swój real nick a nie się ukrywasz pod fake (tak tak wiem że jesteś pewnie adminem owych serwerów... mało który gracz wystawia taką opinię).
Poza tym skąd wiesz jaki mam nick, który ostatnio często zmieniam? Masz może logi i zawsze moje IP które jest zmienne?
Nie toleruję tych serwerów, jak również nie toleruję tej ekipy - stwierdzenia iż jestem chujem, cwelem i że robię laski VALVE jest - można rzec - zajebiście nie na miejscu.
Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na  i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Moim skromnym zdaniem cały ten temat jest bez sensu... Każdy ma jakieś upodobania w cs'ie, nie widzę sensu subiektywnej oceny serwerów, które mogą mieć przeznaczenie inne niż byśmy tego chcieli jak również administratorów, którzy jak już ktoś wcześniej napisał nie mają możliwości kontrolować serwer 24h na dobre.
Przykładowo ja gardze serwerami na których jest więcej amx'a niż samej gry, np. serwery takie jak prosiaczek, puchatek, szczecin czy poland non-steam... Nawalone tego tyle, że to już CS'a nie przypomina ale jaką wartość ma moje zdanie jeśli to administrator serwera decyduje co chce na nim mieć opierając sie na własnych upodobaniach i zawsze znajdą sie gracze, którym sie to spodoba. Komu to nie odpowiada niech nie wchodzi, serwerów jest dużo niech znajdzie sobie inny.
Więc może darujcie sobie posty typu "serwer X jest gUpi bo admin ma 10 lat i gra pełno CZITOW! nie wchodzcie tam!" bo z cheaterami wszyscy walczą ale oni będą zawsze a nawet jeśli administrator ma to 10 lat to powinniście mu dziękować, że stawia wam serwer a nie jeszcze zamieszczecie tego typu antyreklamy.
Także proponuje kłudeczkę ^^
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
seba - takiego falme'a sie nie spodziewałem. Ja nicka nie ukryję. Jeżeli grasz - pewnie znasz. Za to jedną rzecz ci pragnę uświadomić. Nikt cię, cytuję twojego posta, " stwierdzenia iż jestem chujem, cwelem i że robię laski VALVE" tak nie określił. To, że próbujesz na siłę wcisnąć ludziom własny serwer na pierwszy plan to już tylko i wyłącznie twoja sprawa. Ba, nawet jako reklama wskazana. Ale takiego idiotyczne falme'a dawno nie widziałem.
Więc, teraz parafrazując, stwierdzenie, że masz coś do powiedzenia poza tym, dla mnie idiotycznym wywodem, jest "zajebiście nie na miejscu".
No i odniosę się do twojego "Poza tym skąd wiesz jaki mam nick, który ostatnio często zmieniam? Masz może logi i zawsze moje IP które jest zmienne? ". A niby autor tamtego posta jest w odmiennej sytuacji?
Chcesz rozmawiać. Proszę bardzo. pw i gg/skype/maila/ts ci bardzo chętnie podam. Bo MI zależy na jako takiej tolerancji. Jeżeli chcesz z wszystkimi walczyć - twoja indywidualna sprawa.
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Super Moderator
Poziom upalenia:

Spalił:
162 za 131 wypowiedzi
|
Messer, wchodze jeszcze w wakacje, na któregoś pl tomka - mniejsza z tym na ktorego, bo juz nie pamietam. Wchodze z nickiem jaki mam pod avatarem - a tam co? Szanowny pan moskito wyzywa mnie od kurw i dostalem bana perma, no ok. Poszedlem sobie na drugi serwer, nastepnego dnia juz - i co? oczywiscie zostalem powyzywany przez szanownego zippo i ban oczywiscie dany. I co, moze ja "wojne" zaczelem?
Jedynymi ogarnietymi adminami tam jest savage i sisco. Reszta to dzieci (i nie wnikam w ich wiek, tylko w zachowanie) ktore majac admina mysla ze moga wszystko.
Pozniej pan head admin - nick juz porzypadkowy, wpadlem an serwer z kumplem... i sie kumpel zapytal cos mnei na chacie (wypisujac moje imie i costam z wiaderkiem bodajze) wyzwal mnie na micu od cweli chuji i skurywsynow, oraz na koniec ban - jedyne co moge powiedziec to pozdro i pocwiczcie.
Pewnie zaprzeczysz calej sprawie, ale taa... bo ja jestem 5 letnie dziecko majace wymaigowanych przyjaciol, i sie "uwzielem" od tak? Pomysl co piszesz. A poza tym skad wiesz co robia inni admini?
sorry za brak pl i bledy ale pisalem na szybko + alta w klawie nie mam
[ Dodano: Sro 20 Lut, 2008 ]
Poza tym ogarnijcie co pisza u was gracze -
Cytat:
|
[Wczoraj 20:37] qB: messer robi nowego amx :) przyciągne znow wiele graczy :) mody przyciągają graczy , bo na tomku sa najlepsze mody a nie jakies puchatki wiaderko to sa sorki "kupy"
|
bo za takim czyms napewno nie dojdziemy do ugody.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
V.I.P.
Poziom upalenia:

Doświadczenie: kręci gibony
Spalił:
52 za 31 wypowiedzi
|
Tomki to jeden wielki żal... Grałem na tym <21><TP>PL_tomek coś tam dalej na zmienionym nicku.... Nie było może 7 min. gry, a tu nagle ban... Za co?? Nie wiem, nawet nie zabluzgałem na say'u ani na mikro... Tak czy siak są to beznadziejne serwery, na których admini nawet czita nie potrafią wykryć. Jedyne co jest dobre w tych serwerach to tylko host na którym stoją (ost.net.pl) . Cała reszta to jeden wielki syf.
Jeśli pomogłem, to daj zajarać A jak nie pomogłem, to zioło będzie kiedy indziej :)

|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Ja wiem jedno - nigdy nie dążyłem do wojny, nigdy nie próbowałem jej wywołać. Ale szanowny założyciel tematu zwyczajnie mnie zdenerwował.
Co do twoich nowych argumentów - owszem, z większością się zgodzę. Ale nie możesz tak szufladkować ludzi, bo wszystkich, zapewniam, nie znasz.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Moderator
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
31 za 29 wypowiedzi
|
ta syf i nic więcej !
91.102.114.182:27024 - [ PokeMod ] P.R.O.S.T.O
88.220.76.37:27018 - [ 4FUN ] P.R.O.S.T.O
82.177.194.185:27018 - [ Ganiany ]P.R.O.S.T.O
91.204.160.145:27018 - [ FFA ] P.R.O.S.T.O
91.204.160.145:27017 - [ System Punktow ] P.R.O.S.T.O
193.143.121.131:27236 - [ Team Play ] P.R.O.S.T.O
www.pukawka.pl | www.gamesnet.pl | www.zonegame.pl | www.KampNO.pl | www.EX88.pl
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 10
|
Te serwery Tomek są tak beznadziejne ze to wogole przegiecie Az czasami plakac sie chce. Ogolnie nie polecam duzo HaXow I dzieci piszczacych przez mikrofon.Jak ktos wejdzie bez czitow i jest lepszy od innych to odrazu sie sypie Ban poprostu. Taki typowy serwer bot
 Jesli pomogłem:) Będe wdzięczny:)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia: