Witam znów. Jak to "młody" gracz mam kilka kolejnych pytań.
Gra coraz bardziej mi się podoba i w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem gram góra 3h dziennie :) , ale ostatnio zaczęło mnie na serwerach wkurzać jedna rzecz - mapy surf. Nie wiem, może ja jestem za stary, ale mnie irytują takie mapy. A dwa nie umiem na nich surfować, czasem od niechcenia się zagra, ale od razu spadam a jak się grzecznie zapytam jak jeździć po tych ścianach to gówniarze rzędu 6-14 lat odpowiadają "takie b00ty jak ty się nie nauczą" ,albo inne "mądre" teksty. Może w skrócie wytłumaczycie.
Inną sprawą a właściwie pytaniem jest to czy możecie mi polecić jakieś gdzie są mapy
cs,de ew. jakaś awp czasem i poziom jest dość wysoki i kultura w miarę(oczywiście, lubię pogadać nawet wieczorami przy browarze często, ale jak gram i słyszę piszczące dzieciaki używające do drugiego słowa - żal to się odechciewa ), bo chcę się nauczyć grać(ogólnikowo to brzmi trochę, ale inaczej nie ma co ujmować). Gram jeszcze Non Steam bo póki co moja kariera jest krótka, ale steam jest za grosze, więc raczej kupie. I powiedzcie czy to prawda, że na Steamie jak grają bardzo młodzi ludzie to trzymają fason?
A i może taka propozycja żeby zrobić temat - ogłoszenie o liście serwerów rekomendowanych bo póki co widzę tylko tematy moderatorów, gdzie reklamują swoje.
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź