Poszukuje osoby znającej się na wgrywaniu 2 podanych w nazwie tematu rzeczy na stronę serwera. Zainteresowanych proszę o pisanie na gg podane w profilu (jako AIM) lub w tym temacie wraz z kontaktem. Przyznam punkty reputacji .....
Nie wiem ile to dokładnie zajmie, ale jestem gotów za dobrze zrobioną robotę dać i więcej punktów reputacji nawet z 20, bo mnie to "rybka" ile ich ktoś dostanie. Co do hostingu będzie pasował, bo się pytałem, a jakby wynikły jakieś problemy to zrezygnujemy ...
Czy ja powiedziałem, że nie dostanie puktów rep. jak to zrobi ?? Nie wydaje mi się .... Możemy zrobić tak, że dam mu te punkty przed zaczęciem roboty, ale jak oszuka i odpuści sobie robotę to wystawię odpowiednią opinię na forum ....
Czekam na zgłoszenia !!!
Tosiek ja szukam osoby chętnej powtarzam chętnej, która zrobi to z dobrego serca. Punkty reputacji są tylko dodatkiem do tego. Nie mogę nic więcej zaoferować, więc muszę zachęcać punktami reputacji ....
Ale to takie prostackie :P najlepiej sam sobie zainstaluj posiedzisz parę godzin to się dowiesz jaka to fana "zabawa" .... i przynajmniej będziesz wiedział na przyszłość, będziesz znał całą konfigurację etc ;)
Dogadałem się z H@ naszego serwera i w zamian za zrobienie Psychostats & AMXbans oferuje admina na naszych 2 publicznych, 18 slotowych serwerach Strzelnicy CSSerwis.eu + BNC. Czekam na oferty !!!