witam
szukam grafika ktory specjalizuje sie w ruchomych buttonach jesli jakis kolwiek by sie znalazl na tym forum prosil bym o zrobienie
otorz tak ruchomy button chcialbym aby wygladal podobnie do tego (podobnie oczywiscie w sesie aby w podobny sposob ruszaly sie napisy i obrazki)
HitMe.pl Serwery gier multiplayer dla profesjonalistow! Automatyczna aktywacja! Platnosci elektroniczne, sms. Pomoc przy konfiguracji < pierwszy ruchomy obrazek na stronie ten dlugi taki nie zbyt wysoki
otorz tak w taki sposob chciabym aby mi sie ruszaly napisy
jak przyjzymy sie dokladnie to widac ze z lewej i prawej strony wysuwaja sie postacie z
cs chcialbym aby u mnie tez sie tak wysuwalo ale tylko z 1 strony a z drugiem herb mojego miasta OTO LINK
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...god%C5%82o.jpg
tlo: ciemny niebieski wręcz granatowy
herb: w tym kolorze co na linku
postac z
cs-a: w czarnym badz granatowym tylko tak aby sie wyrorzniala od tla
postac i herb wysuwala sie na zmiene raz z prawej postac raz z lewej her i zostala tam na dluzsza chwilke :)
NAPISY:
a więc napisy by brzmialy tak
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH < 1 plan napisu czyli takie jakies poszarpane moga bys wysuwajacy sie z boku :)
NA < 2 napis pojawiajacy sie jak widmo z nikad i gdy on by znikal lecialby jakby w nasza strone mijajjac sie z nastepnym napisem
Szczucin sQuad < przed ostatni napis ten napis chcialbym aby byl jakby rzucony na tlo z postacia i herbem i zeby on wygladal na taki najwazniejszy. i zeby zawisl na dluzsza chwile dluzej niz te wczesniejsze
www.szczucinsquad.hitme.pl < Ten napis pojawiajacy sie na koncu chcialbym aby on byl tak dlugo pozostawiony na tle herbu i postaci aby kazdy mial czas na przepisanie sobie go na spokojnie.
oczywiscie wszystkie napisy chcialbym aby byly w kolorze bialym :)
pozdrawiam i mam nadzieje ze komus uda sie to zrobic :))
jest kto kto sie podejmie ?:)