Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce! 3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050
Gry przez przeglądarkę internetową - gry online - Wszelkiego rodzaju gry na przeglądarkę, czyli gry online. Linki do gier, opisy, recenzje, pomoc w ukończeniu gry.
Siemka mam pytanko :D gracie moze w jakies gry przegladarkowe ? chodzi mi tu meidzy innymi Ogame, plemiona, gladiatus , bitefight, itd.
Ja Osobiscie gram w plemiona ^^ wiekszych sukcesow nie mam ale 20 k pkt na 11 swiecie hehe
A wy cos osiagneliscie ;P?
Wtedy to już Twój problem. Każdemu zmieniają się tendencje do gier, przykładowo : ja kiedyś lubiłem fife, pesa, itp. Teraz wolę csa. A za kilka/kilkadziesiąt lat będę grał w coś innego.
Grałem w ogame 3 lata osiagniecie moje to top 100 na 48 uniwersu
Plemiona 200k na 7 swiecie ....
Street Of Race ... Najlepsze auto ...
Travian Grałem 2 tygodnie zarabiście Nudne ....
Ugamela :D sam robilem podobne do ogame ale moje ,....
Itd w dużo gier grałem ale najlepsze było ogame i plemiona jak dla mnie ..
Aktualnie gram na 15 świece zaczalem 2 dni temu nie iwem jak mi pójdzie poczekamy zobaczymy :D
ja gralem w plemiona czasami na niemieckich sds sie pykalo i fajnie było przejąć niemca a potem jego kumple ciebie heh :p z nikim sie nie dogadasz ale da rade grac na angielskich tez czasami jechalem ^^ i jeszcze na szwedzkich chyba jeszcze jak tylko 2 swiaty byly xD
cale wakacje gralem i znudzilo mi sie ;p zal nie ma to jak gry online heh gry.pl albo wyspagier.pl na inforamtyce w szkole sie grywalo w takie jak komputery byly zryte ;/ :???: :shock:
heh
ja gralem w traviana przez 6miechow:D
wczesniej SOR the crims ogame i jeszcze cos by sie znalazlo a teraz klapki na oczach i tylko CS "CS Bogiem, HeadShot nalogiem, skill podstawa, awp zabawa":]