Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike > Counter Strike Source Non Steam > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Non Steam

CSS Admini

- Tagi: ,

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku

CSS Admini

(#1) stare
peya is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Domyślnie

CSS Admini -

28-03-2008, 12:04

Witam,

Jakiś czas temu postanowiłem postawić serwer dedykowany CSS non steam. Wszystko ładnie działa, lecz jest problem ze zdefiniowaniem adminów. Miałem zainstalowane kilka wersji Mani Admin Plugin, miałem SourceMod i na żadnym nie działa. Sam plugin działa bez zarzutów, ale wkurzające jest administrowanie przez rcon.
Serwer nie wykrywa ip użytkownika. Próbowałem na ip, ale również na nick i hasło. Żadna metoda nie działa. Plik clients.txt mam skonfigurowany na 100% poprawnie.
Ma ktoś może jakiś pomysł, bo ja już zaczynam się poddawać.

Serwer stoi na linux, w tej chwili ma zainstalowany Mani Admin Plugin. Jest to serwer non steam, więc nie mogę autoryzować adminów za pomocą STEAMID

UWAGA !!!

W tej chwili widzisz tylko pierwszy post tego tematu. Aby zobaczyć więcej wiadomości lub napisać post musisz się zalogować lub zarejestrować.

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Admini i Steam ID
Problem z pluginem AMX/AMXX
Mogą grać tylko admini
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Admini
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Oh yeah admini ^^
Admini
Drodzy admini!
Cziterzy o_O
Mecz admini wiaderko vs admini FreeFrags
Propozycje, uwagi i sugestie co do serwisu wiaderko.com
Admini - jak sprawdzić?
dział z doopy | HashJamowy offtopic
Admini na Gamepad
Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam
ADMINI
FreeStyle ^^
Admini HASHJAMY i ich obowiązki ;)
REGULAMINY sieci serwerów HashJama

Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Wyłączony

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Sieć serwerów HashJama
nr Nazwa IP:Port Sloty Typ Status
#1 HashJama #1 [FFA] | wiaderko.com 212.180.241.143:27064 25+1 NS
#2 HashJama #2 [SJM] | wiaderko.com 212.180.241.143:27442 15+1 NS
#3 HashJama #3 [SJM#2] | wiaderko.com 212.180.143.9:27218 15+1 NS
#4 HashJama #4 [TP] | wiaderko.com 212.180.143.9:27224 15+1 NS
#5 HashJama #5 [WC3FT] | wiaderko.com 212.180.143.9:27206 15+1 NS
#6 HashJama #6 [PokeMod] | wiaderko.com 212.180.143.9:27194 15+1 NS
#7 HashJama #7 [Diablo] | wiaderko.com 212.180.143.9:27200 16 NS
#8 HashJama #8 [WC3FT] | wiaderko.com 212.180.143.9:27212 16 Steam

Sieć serwerów HashJama sponsoruje Gradobicie.pl, HeadAdmin: add

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
webspell nie działa administracja webspell administracja swat 4 komendy dla administratora serwera swat 4 komendy administratora serwery cs jak dodac administratora logowanie na administratora amx komendy administratora w swat 4 komendy administatora counter-strike: source jak dodać administratora jak dodac administratora counter strike komendy administratora administrator w counter-strike admini zombie w css zombie serwer do css zombie serwer css zombie server css zombie mod css non steam zombie mod css zombie css zmniejszenie pingu w css zmniejszenie celownika w css zmiana celownika w css zamienie css za cs 1.6 zainstalowalem patcha w css i nie działa czemu własny spray w css własny serwer w css non steam własny serwer css własne logo w css wyszukiwarka serwerów css screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam