Idézet:
Pentium III 700 (1,2 GHz grafikus kártya nélkül, T & L)
256 MB RAM (Windows XP 512 MB ajánlott) 3D gyorsító 32 MB (kompatibilis a DirectX 7) 2,2 GB szabad lemezterület DirectX kompatibilis hangkártya Windows 98/2000/XP
A játékról:
Gothic II - szerepjáték, a folytatása az első része a gótikus, amely körből, hogy nagyon nagy sikerrel Németországban, ahol a játék volt, és néha a jelenség át más országokba, köztük a lengyel. Marketing sorozat angol nyelvű piacokon, különösen az Egyesült Államokban korlátozott volt. A játék is küszködött problémákkal a forgalmazók, ennek következtében nem érte el népszerűsége összehasonlítható a német nyelvterületen. Az alkotók a játék az a cég, Piranha Bytes, míg a forgalmazás Lengyelországban került a CD-projekt.
Telek:
Idézet:
Gothic II A történet utal az első része a játéknak. Again veszi a karakter Névtelen birkózni, és harcolni a Sátán erői - a gonosz isten. Mi lehet kapcsolódni akár három céhek: őr (akkor Paladinok), újonc (after the Fire Mage), vagy zsoldosok (később a sárkány vadászok). Mindkét osztály kínál nekünk egy új feladat, de a játék végére is minden ugyanaz. Egy érdekes lehetőség az, hogy a menhelyeket a tolvajok céh, de ez nem ad nekünk, vagy páncélt, vagy frissíteni a játékot anélkül, beleértve a fent említett csoportok.
Világ:
Idézet:
Gót II kínálja nekünk egy hatalmas világ, tele a természet szépségét, és a sötét, titokzatos helyekre. A sűrű erdők Khorinis, ahol találkozunk néhány a barlangok és a sötét tömeg, az állatok, a titokzatos föld a bányászati-völgy (megtalálja a vulkán - a hely, ahol egyszer volt egy régi fellegvár tudjuk, gótikus én, a mocsarak és ellenőrzött területekre az orkok) sötétedés után Irdorath sziget - amely egyike annak a négy templom az Isten a sötétség és a sötétség, Beliar nevét.
Gothic 2
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Idézet:
Függelék Night of the Raven
Kod:
Idézet:
Gothic1
Kod:
Letöltés WinRAR, és keresse a fájl mappát, és kattintson a 1part jobb egérgombbal, és kattintson a unzip fájlok kezeléséhez továbbra is a fájl automatikusan unzip
Gothic II: Night of the Raven Gothic II + https: / / www.msw.pl/photo/1947_1194965088.jpg Khorinis sziget egy hatalmas, élettel teli világot. Élvezze a rendkívüli ...
Hi Új vagyok, és én minden játék pytanko Gót nk vagy 2 Night of the Raven. Van egy kérdés: HELP FOR VATRASA Vatras nem tud nekem segíteni szemmel Innosa ...