Automatyczne tłumaczenie Afrikaans  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Albanian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Arabic  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Bulgarian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Chinese  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Croatian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Czech  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Danish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Dutch  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy English  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Finnish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy French  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy German  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Greek  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Hebrew  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Hungarian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Indonesian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Irish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Italian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Japanese  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Korean  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Latvian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Lithuanian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Norwegian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Persian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Polish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Portuguese  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Russian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Slovak  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Slovenian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Spanish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Swedish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Turkish  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy Ukrainian  Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie! Instalacja gry i podstawy wspiera Google

Ogłoszenie

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie!:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP]

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA]

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM]

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs]

HashJama [AWP Only] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [AWP Only]

wiaderko.com [Ventrilo] s1.voicespeak.org:3784status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1453
Narzędzia wątku

Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie!

mozek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD...
do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym,
ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi:
"wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD. steama sciagnalem z neta!
POMOZCIE... jak mam wpisac CD-KEY?!?!?!?!?! POMOCY!

CHE is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

idz pozycz naped od kolegi czy cos...

Anheru is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Aaaa... To dlatego płytki mi nie czyta... to dvd heheheh
Nie da sie pominąć nośnika? :P Jeśli dobrze pamiętam to można było ze steama ściągnąć gre...

PrYcZaa is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Sciagnij Se STEAM Klienta , A Potem Aktywujesz Go CD-Kay'em, I Masz STEAM ^^

Anheru is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

@prycza
Ale przy rejestracji cd-key'a trzeba wrzucić płytke dla potwierdzenia. Co do ściągnięcia stemclient'a to chyba mnie chcesz obrazić tą radą

//edit
A jednak opcja szukaj nie boli :)
http://www.forum.wiaderko.com/topics...ty-vt18810.htm

Ściągnąłem, zainstalowałem... W my games jest Counter-Strike ale co dalej? :P Wchodząc w "Activate a product on Steam" nadal trzeba płytki a do widniejącego cs'a nigdzie cd-keya wpisać nie można :???: Jak to zrobić? :P

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Cytat:
Napisał Anheru
W my games jest Counter-Strike ale co dalej?
prawym - uaktualnienie ?

Potrzebujesz linki mimo ich blokady? Napisz mi PW, otrzymasz je.

Najlepszy serwer Counter Strike - 84.38.95.197:27020 and play prO on Puchatek!

Anheru is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

steam is up-to-date... A gry zaktualizować się nie da... Jedynie "View update news". Więc?

//edit
Dobra już zdążyłem dvd kupić... Do zamknięcia :???:

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku