| Instalacja i podstawy Counter Strike 1.6 Non Steam Czyli coś dla tych, którzy zaczynają dopiero młucić |
 Podstawy nad podstawami |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
A więc.. dopiero co zaczynam swoja przygodę z cs'em i moze to glupie ale nie mam pojęcia jak włączyć boty  tak tak jestem tylko dziewczyną i skad ja mam to wszystko wiedzieć  i w ogole gdy wchodze na serwer jakis, skad mam wiedziec, ktorzy nie sa moimi wrogami zeby jak debil do nich nie strzelac chociaz i tak krzywdy im nie zrobie?:P od kogo uciekac;D? i.. co przyciskać jak chce coś napisać?:) do gracza.
Tak tak tuman jestem ale dziekuje za kazda pomoc i za nie śmianie sie ze mnie ;D
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Boty trzeba ściągnąć i wkleić do katalogu cstrike (docelowo znajduje sie C:/Program Files/Valve/cstrike) Pożniej w dziale options w grze nastawiasz w dziale comunication w zakladce keyboard Activate in name GUI i jak wciskasz new game wciskasz H add zbot, add a specific bot wybierasz czy dochodzi do terro czy do anty-terro i grasz a co do postaci to na stronie www.wiaderko.com i tam gdzie pisze cs 1.6 i postacie i tam sobie popatrz dopóki nie zapamiętasz. A na serwerze mozna swojemu krzywde ale tylko na niektórych gdzie jest opcja Friendly Fire co oznacza ze swojego mozna zranic ale to już zupelnie inna historia.
P.S Mój nick powinien być dendi a nie krzychu602 bo zmieniłem na stronie a na forum nie mozna.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
malami zastnawiam się czy naprawde jesteś dziewczyną bo w niektórych zdaniach piszesz jak chłopak :), ale ok zaczynam:
Aby napisać coś innemu graczowi wciskacz klawisz "y" i wpisujesz treść wiadomości, lub klawisz "~" (tylda) i wpisujesz say ... (... = treść wiadomości);
Wrogów rozrozniasz przedewszystkim tym, że Counter Terrorist noszą niebieskie stroje i mają maski na twarzy, a terrorist noszą bardziej jaśniejsze stroje i nie mają masek.
Moge Cię poduczyć jak dobrze strzelać, pokazać ci pare trików i pomóc wyłączyć niektóre opcje które utrudniają strzelanie.
Moje gg: 5187949
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
krzychu602, no i dzięki wielkie, może wkońcu sie w tym wszystkim połapie :P
Predator, piszę jak chłopak? O rany, mam nadzieje, że to źle nie wygląda ;D a gdzie to przyuwazyles?:P nie pisalam jakimś hardym językiem prosto z blokowisk czycoś  na razie dzięki wielkie za pomoc, w razie kłopotów, które kurde czasem mam bo nie moge sie przywyczaić do cs'a na pewno sie odezwę, tylko uprzedzam, że jestem ciemna i jak będziesz mi tłumaczył możesz przeze mnie osiwieć ;D
a co powiecie o project vdc? :P zbanuja mnie za jego używanie czy co tam moga zrobić  ?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
aha dodam tylko niesmialo ze jak ktos ci pomogl to wciskasz pod komentarzem ikonke pomogl zeby dodac punkt
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
krzychu602, ekhm.. punkt masz :P a boty sobie sciagnelam, zainstalowalam i z tym H zrobilam tak jak mowiłes, ale wciskając H opjawia mi sie help i tam nizej tez cos i nic nie mogę nigdzie wpisać..
wiem, ciezko mi jest wszystko wytlumaczyc 
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Cytat:
|
Napisał malami
krzychu602, no i dzięki wielkie, może wkońcu sie w tym wszystkim połapie :P
Predator, piszę jak chłopak? O rany, mam nadzieje, że to źle nie wygląda ;D a gdzie to przyuwazyles?:P nie pisalam jakimś hardym językiem prosto z blokowisk czycoś  na razie dzięki wielkie za pomoc, w razie kłopotów, które kurde czasem mam bo nie moge sie przywyczaić do cs'a na pewno sie odezwę, tylko uprzedzam, że jestem ciemna i jak będziesz mi tłumaczył możesz przeze mnie osiwieć ;D
a co powiecie o project vdc? :P zbanuja mnie za jego używanie czy co tam moga zrobić  ?
|
Project vcd to jest ten czit?
Bo mi się obiło kiedyś o uszy :)
Za czitowanie grozi ban!
Graj uczciwie, nie prowokuj innych graczy i nie uzywaj czitów!
Psują zabawę z gry i sprawiają przykrość innym graczą.
Nie chcesz chyba słyszeć na serweze bluzgi na twój temat typu "ty huju!",
"pedale wyłącz te czity" itd... :)
To ty mi dałaś repucika? :)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Predator, a to ja ofiarowalam Ci  ) a co do vcd tak to jest czit  uczciwa gra jest lepsza, fakt, ale mi jest ciezko  jesli gramna serv jakims Bog wie jakim bez znajomych to moja gra trwa maximum 15 sekund ;D no, chyba ze uciekam jak poparzona to jakies 30  no ale ok, odrzuce vcd na razie. W sumie widzialam już troche kłotni miedzy jakimis tam jak gralam ;P czemu wciskajac H nie mgoe wpisac add bot itd, jesli wszystko zrobilam dobrze? paśc mozna normalnie. i dalej staram sie ropzoznawać wrogów ale mają skubani podobne wdzianka :P
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
wiesz co jednak potrzebna ci jest pomoc :) :P pisz na gg 5187949 :)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Predator, napisalam.. no ale coż.. moze kiedyś się odezwiesz Ty, bo na moje wiadomosci nie odpisujesz.. 4054175 jakbyś zmienił zdanie :P
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Bo jak wlaczas csa to musisz w menu glowne wziac options w zakladce keyboard czyli ta ktora ci sie wyswietli jak otwozysz to w dziale comucations activate in name gui i tam nastawic h i wtedy dodawac boty. A wkleilas te boty do katalogu cstrike jesli jak instalowalas csa i nic nie zmienialas co do jego lokalizacji to wchodzisz w C:/Program Files/Valve i tam jest taki katalog cstrike wlaczasz go i tam w tym katalogu umieszczasz te boty czaisz??????? :?:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
się juz tak nie unoś ;| zrobiłam tak i .. z resztą.. nieważne. Koniec tematu na razie :P
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
boty mogą Ci nie działać bo możliwe że masz patcha v23 na którym się gra na HashJamie a żeby grać z botami trzeba mieć patcha v19 który znajdziesz na www.wiaderko.com 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
ubolewam już nad sobą. Ściągnęłam boty. A że w pliku valve poźniej nie mam cstrike, wrzucilam je ogolnie do valve. Podczas gry wcisnełam H i co i standardowo po lewej stronie wyskoczylo mi :help i cos tam niżej. Super :P tylko szkoda, ze wyskoczylo to, co nie chciałam.. xP i wyskakuje to wiec nie moge wpisac nic.. faken szit! i w opcjach na H zmienilam. Rece mi opadają normalnie.
Rozek, chyba jednak nie w tym problem, ale dziekuje, przyda sie info na potem
no, tak czy siak ide poglowkuje kawallek jeszcze nad tym cs'em :P
gorąco..
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
może masz jakieś złe boty. Tu masz link z mojej strony http://cs.eem.pl/index.php?file=Down...iption&dl_id=7
i zapraszam na www.cs.eem.pl  :P
P.S. wrzucasz Dysk:/valve/cstrike i masz podmienić pliki cstrike
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
chodzi o to, że w pliku valve nie mam folderu cstrike, tylko wcześniej.. ;p
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Malami jest nie mozliwe zeby nie mieć pliku cstrike :)
Masz steam'a (orginała) czy non steam'a (nie orginała)?
U mnie do foldera cstrike na steam jest taka sciezka:
Kod:
D:\Program Files\Valve\cstrike;
a do folderu cstrike na non steam taka:
Rzecz w tym, że musisz przenieść folder cstrike do foldera gdzie masz pliki z cs'em.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
HJ.H@
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
5 za 4 wypowiedzi
|
Srac mi sie chce jak to widze jest 1mln stron w necie jak zainstalowac boty do cs , google.pl nie boli !
| |