Witam po raz kolejny jak trochę już pograłem to zaczęły mnie nurtować nowe pytania już związane z samą rozgrywką.
1.Otóż jak strzelam to już intuicyjne kucam bo zauważyłem kiedyś część ludzi tak robi, ale też niektórzy biegają inni stoją. A wy starzy wyjadacze co o tym sądzicie jak jest optymalnie strzelać?
2.W co strzelać? W głowę? Czy może w "większy" tors? Na necie widziałem sporo filmików profesjonalnych drużyn i same HS'y lecą, jednak dużo łatwiej trafić w tors i jak gram na non steam'owych serwach to starcza żeby być w czołówce, ale jakbym się przesiadł to "bym był źle nauczony"? Czy już teraz się uczyć only HS . I czy jak biegam to celownik wyżej głowy czy niżej bo nie mam wyczucia żeby był na równi z przeciwnika głową a poza tym i tak trzeba zmieniać w zależności od sytuacji.
3. Jak przegrałem 1 rundę to zazwyczaj mam do wyboru pistolety albo broń pokroju mp5. Co polecacie? Deagle czy mp5 kupić? A może inny pistolet ? Gdzieś czytałem, że jak na bliskie odległości to ta druga broń jest lepsza a na dalsze pierwsza.
I mam prośbę jak macie jakieś praktyczne rady które dla was są oczywistością a dla newbie albo jak to mówicie nooba bądź b0ta się bardzo przydadzą to napiszcie :)
Z góry dzięki za odpowiedzi.