no chyba nie bo już próbowałem :mad:
[
Dodano: Pią 21 Wrz, 2007 ]
O właśnie odkryłem pewien błąd seby ściągnołem programik do odczytywania różnych fajnych rzeczy csa

nazywa się half life model viewer i można go ściągnąć z tąd :
www.halflife.terramail.pl i otworzyłem podane pliki przez sebe w tym programiku i zamiast broni z
cs CZ znalazłem tam postacie z
cs1.6 i ich pozycje i ruchy dlatego nie czytało w models albo w player więc powracamy do początku tematu :cry: :cry:
[
znalazłem w necie bardzo interesujący artykuł który może zamknąć nasz temat
Jak podmienić modele
Witam. W tym tutorialu napisze Wam jak podmienić modele broni i nie tylko.
Pierwsze co musimy zrobić to ściągnąć wybrany przez nas model. Polecam strone
www.FPSBanana.com lub z naszego downloadu. Jest tam bardzo dużo modeli. U góry strony mamy dział Skins, i właśnie w niego wchodzimy. Mamy tam do wyboru kilka gier, nas obchodzi Counter-Strike. Mamy tam nazwy broni i skinów "playera". Wybieramy broń jaką chcielibyśmy mieć, potem z galerii ściągamy interesującą broń. Wypakowujemy paczke np. na pulpit. Zwykle w ściągniętym folderze mamy jeszcze dodatkowe foldery o nazwach models/sounds/sprites. Pliki z folderu models przenosimy do folderu models w folderze cstrike w głównym katalogu z grą(C:Program FilesValveSteamSteamAppsnazwa kontacounter-strikecstrikemodels). Pliki z folderu sounds tak samo jak z models, tylko że do folderu o nazwie sounds i sprites tak samo. Teraz już możemy włączyć grę i się cieszyć z nowego wyglądu broni.
Pozdrawiam, RaFFi
[
ehh kurde nie działa download na stronie banana a u nich nic nie ma nadal jesteśmy w kropce :evil: