Aktualne konkursy na Forum Wiaderko
Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce!
3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Klan Counter Strike 1.6 Non Steam szuka graczy

Klan Counter Strike 1.6 Non Steam szuka graczy - Ogłoszenia klanów Counter Strike Non Steam poszukujących graczy do swojego teamu.

Klan cs 1.6 non steam ^SpamTeam^

- Tagi: , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com
HashJama [TP] 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] 193.33.176.53:27015

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 527
Narzędzia wątku

Klan cs 1.6 non steam ^SpamTeam^

imation is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Klan otwiera nabur
przyjmujemy wszystkich chętnych grania w cs kontakt na stronce www.spamteam.yoyo.pl
co do serwera mamy problem Z połączeniem dokładnie Mam IP 172.17.5.5 czyli KLASA A ALE JAKAŚ SPECjalna nikt oprócz mnie niewidzi serwera prosze o pomoc gg 7850576

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Spis Klanów Non Steam / Steam # Zapisz swój klan!
Witam, kiedyś myślałem już sobie nad tym aby zrobić listę klanów oraz kontaktu do nich w jednym temacie co by na pewno ułatwiło szukanie spara/cw....
Klan Counter Strike 1.6 Steam szuka graczy
Klan Non Steam Szuka Graczy !
Siemasz! Klan Soul Of Force przyjmie doświadczonych graczy Warunki : - Minimum 0,5 roku gry w Cs'a - Dużo Wolnego Czasu - Minimum 14 lat GG -...
Klan Counter Strike 1.6 Steam szuka graczy
Założę profesjonalny klan NON STEAM
Witam. Jestem właścicielem forum www.bestplayer-g.pl :: Strona Główna i chciałbym założyć klan pod to forum. Samemu lecz nie dam wszystkiemu rady,...
Szukam klanu CS 1.6 Non Steam :D
[Non-Steam] Klan-CS.pl Server
Witam Serdecznie http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.23.6.7:27031/b_560x95.png Server @ Klan-CS.pl * IP serwera:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
FindME nedd klan steam lub non steam
Witam! Nazywam się Kacper. Mam 15 lat. W CS' a gram od 4 lata. Chociarz ze nie mam jeszcze glosu po mutacji ale wedlug mnie glos sie nie naliczy ale...
Szukam klanu CS 1.6 Non Steam :D
Klan cs Non Steam
Chcę założyc klan cs (Non Steam) Szukam dobrych graczy mam serwer lecz za następny miesiądz gracze będą musieli zaplacic około 10 zł to nie jest...
Klan Counter Strike 1.6 Non Steam szuka graczy
sO. Klan Serwer -NoN Steam-
Witam, jestem graczem na serwerze klanu "Sąd Ostateczny" (sO.) . Klan posiada własny serwer, który osobiście z własnej inicjatywy zamierzam...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Klan Steam z serverem NON STEAM
Witam Ciebie Zapraszam na nasza strone oraz na nasz server 24/7 - najlepszy amx najlepsze pluginy Zapraszam na strone ...
Robie klan non steam
Robie klan nazwa jeszcze do ustaleni bedziemy mieli czesto spary oraz treningi jak bedziemy razem grac to dojdziemy do zgrania hchetnych prosze...
[AsD] Klan Non Steam
Strona klanu --> www.asdclan.ugu.pl <-- Zapraszamy serdecznie do odwiedzania stronki! Wyzwijcie nas, czekamy. ;) Pozdro :razz: Server IP: ...
Archiwum forum

Serwery forum.wiaderko.com
HashJama [TP] 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] 193.33.176.53:27015
sponsor:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam