witam,
z góry uprzedzam:
nie masz czasu na codziennie treningi o 18/19? - NIE PISZ!
nie używasz GG, nie lubisz, nie chcesz itp. - NIE PISZ!
jeżeli masz zadawać durne pytania, na poziomie początkującego(obsługa ventrilo itd.) - NIE PISZ!
masz 15 lat i chcesz dołączyć do nas? - NIE PISZ!
biją cię na serwerach nonsteam? NIE PISZ!
jeżeli co chwile coś ci się nie podoba, nic ci się nie chce, nie masz w ogóle ochoty współpracować - NIE PISZ!
grasz 2 lata na nonsteamowym FFA? - NIE PISZ!
mikrofon nie działa(itp.)? - NIE PISZ
może zacznę od wymagań, tak, żeby ci co się napalili, a z góry odpadną, nawet nie czytali dalej(choć nie zabraniam). no więc, WYMAGANIA;
NAJWAŻNIEJSZE!
- dostępność 4 godziny dziennie
treningi planujemy organizować codziennie o 18/19(trwające do 2 godzin). później jak są chętni to jakiś mecz/mix, więc 4h idealnie.
przez pojęcie "dostępność" rozumiem gotowość do gry w tej porze i kontakt przez GG. a nie, jesteś online, a grasz sobie na FFA. jesteś potrzebny, gg masz wyłączone i hu***a...
- OGAR
nie będę nikomu tłumaczył jak się włącza ventrilo. nie będę nikomu mówił jak się robi screena smoke. nie będę nikomu mówił o podawaniu info podczas gry. i wiele innych w tym stylu.
bez ogarnięcia ani rusz.
- wiek 16 minimum(rocznik 92')
teraz mógłbym napisać, że zrobię wyjątek dla ogar 15 latków, ale znając życie teraz każdy 15 latek czytający to pomyśli, że jest ogar, a później okaże się, że jest lou.
po drugie szukam DOROSŁYCH emocjonalnie, a nie dzieciaków, które co chwile mają powód do kłótni, wyzywają przeciwników, płaczą po przegranej i wiele innych - stąd wymóg 16 lat.
- staż 2,5 roku+
prawdziwe 2,5 roku ciągłego grania, a nie opierd***** się. inni piszą, że nie obchodzi ich staż, a skill, ale wtedy napływa do nich mnóstwo zgłoszeń od zwykłych zer, które myślą, że pomimo roku gry jakimś cudem się dostaną. u nas tak NIE BĘDZIE.
- skill nonsteamowy(!) hajt
to nie żart. szukam na prawdę elo ekipy. : ] możesz mieć steama, i tam grać jako low+++(sam pewnie tak gram), ale żebyś na nonsteamie robił KARĘ.
- kultura
zero nie uzasadnionych wyzwisk, odzywek itp.
- CHĘCI I AMBICJE
bez tego ani rusz.
jeżeli co chwile coś ci się nie podoba, nic ci się nie chce, nie masz w ogóle ochoty współpracować - NIE PISZ!
żeby nie było przykrych rozstań po tygodniu gry(bo się znudziło już, czy coś).
- sprawny sprzęt
nie chcę graczy, którzy chcą do klanu, a później się okaże, że akurat mikro nie działa, zasilacz padł, czy coś. najpierw napraw/kup nowy, potem pisz. ; ]]]
-składka na serwer
7/8 zł. będzie dobrany team, wtedy powiem dokładnie. wysyłać można smsem także. : ))
jeżeli właśnie z tego powodu chcesz zrezygnować z dołączenia do klanu, to nie przejmuj się, pisz i tak. napisz tylko w zgłoszeniu dlaczego nie możesz płacić(ciekawe...). jeżeli będziesz naprawdę ogarniał i karał wszystkich(tzn. będziesz lepszy od reszty), a nie będziesz chciał płacić - coś wymyślimy. wątpię, że tacy gracze się znajdą, ale wolę uprzedzić, żeby nikt nie rezygnował od razu, nawet bez napisania podania.
-programy+umiejętność obsługi
najważniejsze to te głosowe - ts2 i ventrilo 2.1. mirc też by się przydał. reszta nie konieczna.
tak wiem, że wymagania olbrzymie, ale mimo, że klan nonsteam, to chcę żeby był na POZIOMIE. kiedyś grałem u kumpla w klanie na nonsteamie. i wiecie co? WYGRYWALIŚMY ze steamami z cw.pl - jednak można. bardzo długo się szukało chętnego, ale jakoś się grało. : P
OFERUJEMY;
- wiek członków 16+
co nie znaczy, że każdy ma 16... ; ] 16-19 wiek.
- dużo CZASU i CHĘCI do gry
inaczej mówiąc, nie będzie tak, że dojdziesz do klanu, żeby ponosić nasz tag. treningii i cw na MAXA. ile czas pozwoli. oczywiście jak ktoś ma wyjazd, czy coś, to drobna przerwa.
- serwer
na treningi i mecze.
nie gramy przy amx on czy coś. dostęp do rcona, cfg esl itp.
- kanał ventrilo
- staż graczy ~3lata
- skilla wystarczającego na nonsteam!
- x-Pression.ugu.pl
strona nowa - patrz pierwszy news. mimo to, już jest jakiś, imo, fajny napis na logo. strona będzie prowadzona PORZĄDNIE, bez żadnych przypałowych błędów ortograficznych. więcej o www w newsie.
zapewniam regularne dodawanie meczy/newsów/plików.
- większość graczy(póki co każdy!) STEAM
to tyle z tych ważniejszych o nas. oczywiście puacz off, myślenie, ogar podczas gry on, kultura jest.
podoba się nasza oferta?
pisz na GG:7759315.
na wejściu pisać od razu konkrety:
nick:
dostępność: żadne "duża" itp. (GODZINY w których jesteś codziennie!)
steam:
żadnych "elo, szukam klanu, mogę do was?" "cześć, rekrutujecie jeszcze?" !! ignoruję takie wiadomości.
PZDR!
PS; strasznie dług post mi wyszedł, ale trudno. świadczy to tylko o tym, że na prawdę zależy mi na tym, żeby znaleźć naprawdę dobrych graczy. i to nie koniecznie nonsteamowych. klan jest nonsteam, ale nie znaczy to, że nie chcę mieć steamowców. wręcz przeciwnie. często spotykam steamowców na serwerach nonsteam, i mogę powiedzieć tylko jedno - najczęściej to oni grają najlepiej. więc jeżeli masz STEAM, a jednak nie wystarcza to na znalezienie ogarniętego klanu steam(zawsze znajdzie się ktoś lepszy) to napisz do mnie!
PS2; jeżeli ktoś już to kiedyś czytał, albo też próbował się nawet dostać to od razu mówię, że teraz trochę się zmieniło. wtedy za bardzo nie było "planu" teraz już wszystko z góry ustalone, czekam tylko na graczy.