Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Klan Counter Strike 1.6 Non Steam szuka graczy

Klan Counter Strike 1.6 Non Steam szuka graczy Ogłoszenia klanów Counter Strike Non Steam poszukujących graczy do swojego teamu.

Evo

- Tagi:

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku

Evo

stare
Act!vE is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Klan jest nowy.
Na razie jestem tylko JA.

Oferuje:
skill med+
ogranie
myślenie
gra tp
dostępność od ok 20.00
wiek 26

Oczekuje:

wiek od 16+
umiejętności podobne do moich
chętnie osobę ze stałym IP żeby mógł stawiać serwer( na razie ja mogę ale są trochę lagi)
www.tevo.yoyo.pl

Rekrutacja dziś o 20.00
IP:
tevo.no-ip.pl:27016

[ Dodano: Wto 21 Sie, 2007 ]
Dziś o 20.00 ciąg dalszy rekrutacji
Zapraszam chętnych !!!

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Wyłączony

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnąć ots pod tibie 8.10 evolution mapa Śilnik pod tibie 8.1 evo |revolution team| cs zwody w pro evo 2008 ziomowa mapka evo tibia 8.10 zimowa mapka evolution zimowa mapka evo download zimowa mapka evo 8.1 zimowa mapka evo zimowa mapa do evolution 8.1 ots zimowa mapa evolution 8.1 do pobrania zimowa mapa evo z tp na exp zimowa mapa evo tibia 8.1 download zimowa mapa evo tibia 8.1 zimowa mapa evo download zimowa mapa evo 8.1 zimowa evolution 8.1 download zimowa evo ots zimowa evo na 8.1 download x7 evolution drivers x7 evolution własny ots 8.10 download z mapka evo własny ots 8.10 evo download wypasiona mapa evo 8.1 wszystkie ots evolution pod tibie 8.10 wlasy ots download 8.10 evo win32.srcds.build.3042.revolution.rar win32.srcds.build.3042.revolution win32.linux.srcds.build.any.revolution win32.linux.srcds.build.any.revolutio n.rar screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6